Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 09:53

Ολοκλήρωση του θερινού καμπ από τον ΕΟΣ. Επέστρεψε η αποστολή από τους αυστριακούς παγετώνες. Την Κυριακή η εκδήλωση αναρρίχησης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε το θερινό camp προετοιμασίας για τους αθλητές δρόμων αντοχής αλλά και καταβάσεων του ΕΟΣ Νάουσας, που κατέλυσαν στο καταφύγιο του συλλόγου από τις 18/8 έως και τις 1/9, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών. Η εικοσαμελής αποστολή με τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Χατζηφωτιάδη, στόχευσε στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, με rollerski, ποδήλατο και πεζοπορία, προσδοκώντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Επίσης, επέστρεψε από τον παγετώνα Hindertux Αυστρίας η εξαμελής αποστολή αθλητών καταβάσεων του ΕΟΣ. Με τη συνοδεία του εφόρου καταβάσεων Κωνσταντίνου Στάρκα οι αθλητές προετοιμάστηκαν σε άριστες συνθήκες από τις 25/8 ως 5/9, ενόψει της επερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου.

 

Την Κυριακή η εκδήλωση για την αναρρίχηση

Ο ΕΟΣ την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 11 στην πύλη του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας θα πραγματοποιήσει την αναβληθείσα εκδήλωση γνωριμίας με το συναρπαστικό άθλημα της αναρρίχησης.

Για παιδιά και ενήλικες που θέλουν να πάρουν μια γεύση από τον κάθετο κόσμο, ο ΕΟΣ Νάουσας σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε το άθλημα της αναρρίχησης. Σε ένα ασφαλές και πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας στο σκαρφάλωμα. Δεν είναι υποχρεωτική η προηγούμενη εμπειρία, καθώς υπάρχουν προγράμματα με τα οποία μπορούν να εξυπηρετηθούν και οι εντελώς αρχάριοι.

 

Εμπειρίες που κόβουν την ανάσα, άριστη συνεργασία σώματος και πνεύματος και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Και όλα αυτά με μηδενικό κίνδυνο και με απόλυτη ασφάλεια.

Διαβάστηκε 341 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις