Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 09:33

Συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του Στέλιου Μαρκούση

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας, οι προπονητές και οι αθλητές, συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του νεαρού τερματοφύλακα της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή καθώς επίσης και στην ΠΑΕ Βέροια.

 

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον τόσο πρόωρο  και αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση.

Ανεξαρτήτως του αθλήματος που ο καθένας μας υπηρετεί, ο αθλητισμός αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη οικογένεια, η οποία από χθες είναι κατά πολύ φτωχότερη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του και στην ομάδα της Βέροιας.

Καλό Παράδεισο φίλε Στέλιο....

 

Συλλυπητήρια της Εθνικής ομάδας για τον θάνατο του Στέλιου Μαρκούση

Η ξαφνική απώλεια του Στέλιου Μαρκούση, μας σόκαρε όλους. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Μεγάλη ευαισθησία από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πράγμα που σημαίνει οτι η 'οικογένεια' του ποδοσφαίρου στα δύσκολα είναι ο ένας κοντά στον άλλον.  

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο της ΕΠΟ 

«Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζω την οδύνη όλων μας για την απώλεια του Στέλιου Μαρκούση. Ο θάνατος του αθλητή της Βέροιας Κ-20 αποτελεί ένα σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που μας έχει αφήσει όλους άφωνους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην ομάδα του, στους συμπαίκτες και στους φίλους του», αναφέρει το μήνυμα του προέδρου της ΕΠΟ.

Θέση για το τραγικό γεγονός πήρε και ο ΠΣΑΠ που με ανακοίνωσή του αναφέρει::

"Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Κ-20 της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση. Οι στιγμές είναι τραγικές και τα λόγια δύσκολα. Στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και στην ομάδα του την Βέροια, ο Π.Σ.Α.Π. απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια του. Ο πόνος για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, μέλους μάλιστα της οικογένειας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, είναι μεγάλος. Κουράγιο".

 

O Αγροτικός Αστέρας

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στην ΠΑΕ Βέροια,  για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαρκούση.

 

Διαβάστηκε 257 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις