Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 13:15

Oταν σβήνει ένα Αστέρι... Στις 6μμ σήμερα Πέμπτη η κηδεία του Στέλιου Μαρκούση στην Αλεξάνδρεια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στο επίσημο site της η ΠΑΕ Βέροια" γράφει για τον χαμό του 18χρονου Στέλιου Μαρκούση...

Δεν υπάρχουν λόγια όταν ένα παιδί 18 χρονών φεύγει από τη ζωή. 

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Αστέρης έκανε την πρώτη του προπόνηση με την μεγάλη ομάδα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης έχασε τις αισθήσεις του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Βέροιας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο Αστέρης δεν ήταν δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ξαφνικού θανάτου.

Ο Αστέριος Μαρκούσης γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1997, καταγόταν από την Πιερία και διέμενε μόνιμα με τον πατέρα του στην Αλεξάνδρεια, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας  εντάχθηκε στην ΠΑΕ Βέροια το 2013. Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε με την Κ17, τη σεζόν 2014-2015 με την Κ20 και φέτος είχε ξεκινήσει μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες για τον νεαρό τερματοφύλακα. 

Το καλοκαίρι έκανε δοκιμαστικά στην γερμανική Καλσρούη, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ένας από τους 8 τερματοφύλακες της γενιάς ‘97-’98 που είχαν προεπιλεγεί από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Παίδων.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Βέροια και ο πρόεδρος κ. Καρυπίδης Θεόδωρος  δηλώνουν συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του Αστέριου και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος".

Σήμερα Πέμπτη στις 6 μ.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού άσσου της Βέροιας . 

Παρόντες όλοι οι παίκτες της Βέροιας από τα τμήματα υποδομής και η πρώτη ομάδα αφού σήμερα θα "νεκρώσουν' τα πάντα στο Αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι. Επίσης σύσσωμο το Δ.Σ με επικεφαλής τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη που επιστρέφει εσπευσμένα από την Ιταλία και φυσικά  τεχνική ηγεσία και σύμβουλοι της ΠΑΕ και υπαλληλικό προσωπικό.

Διαβάστηκε 664 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις