Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 15:22

Επένδυση στο μέλλον για τον ΑΟΚ Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το αίσιο τέλος των μεταγραφών των δυο έμπειρων forward Πέτρου Μάντσου και Γιώργου Γιαννουζάκου (φωτογραφία), ο ΑΟΚ Βέροιας ανακοίνωσε δύο ακόμη προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του. Συγκεκριμένα επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το μπάσκετ ο 24χρονος guard Μάριος Τρομπούκης. Ο νεαρός Βεροιώτης αθλητής αφού τελείωσε τις σπουδές του στη Θεσαλονίκη επιστρέφει για να ενισχύσει την ομάδα του στη φετινή της προσπάθεια. Ο  Τρομπούκης αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσης 1 και 2 και έχει ύψος 1.90 μ. και τα 4 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α΄ και Β΄ Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με την ομάδα της Προποντίδας.

Επίσης αποκτήθηκε από την ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας ο νεαρός forward Ιωάννης Αλευρίδης. Ο ακρίτας αθλητής είναι γεννημένος το 2001, έχει ύψος 1.95 μ. και θα ενισχύσει ταυτόχρονα την αντρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής (παιδικό, εφηβικό).

Τέλος επιστρέφουν στην ομάδα μετα από ένα και 4 χρόνια αντίστοιχα οι Χάρης Χρυσάφης (απείχε για 15 μήνες λόγω προσωπικών υποχρεώσεων) και Δημήτρης Πιπερτζής (σπούδαζε στην Καβάλα  και αγωνιζόταν σε ομάδα της περιοχής).

Στα υπέρ για την ομάδα είναι το γεγονός της  δρομολόγησης αποκατάστασης του τραυματισμού του Γιώργου Παντσή ο οποίος μέσα στον Ιούλιο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και υπολογίζεται ότι μέχρι τα τέλη του χρόνου θα επανέλθει σε πλήρη ετοιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Θυμίζουμε ότι από την περσινή ομάδα αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Γιάννης Ταγγίδης, ο οποίος πλέον κατέχει διοικητικό πόστο στον σύλλογο και ταυτόχρονα εκλέχθηκε και στο νέο συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΜ. Παραχωρήθηκαν επίσης ο Γιώργος Οικονόμου στη «Βεργίνα» Θεσ/νικης, ομάδα Β΄ ΕΚΑΣΘ, και ο Αλέξης Γιαννόπουλος στη ΜΑΚΑΜΠΙ Θεσ/νίκης που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΚΑΣΘ.

Διαβάστηκε 122 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ