Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 17:41

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-8. Χατ τρικ του Δημήτρη Καφέ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξέσπασε η ΑΕ Αλεξάνδρειας στο  παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου και σταμάτησε στα 8 γκολ κόντρα στη νεανική ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας. Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη προηγήθηκε 7-0 στο πρώτο ημίχρονο και χαμήλωσε το ρυθμό του παιχνιδιού , ενώ παράλληλα έκανε γρήγορα και τις τρεις αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που τον χρειάζονται. 

Ο «χορός» των τερμάτων ξεκίνησε από το 7ο λεπτό, με το πρώτο από τα τρία γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Καφές και συνεχίστηκε στο 12ο με τον Αποστόλη Λίτσι, στο 20′ με τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, 25′ και 27′ δύο συνεχόμενα γκολ του Καφέ και ακολούθησαν στο 38′ το πρώτο γκολ του Παναγιώτη Κούκλα στη φετινή σεζόν και στο 42′ το δεύτερο προσωπικό του Αβραμόπουλου.

Το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στο δεύτερο 45λεπτο ήταν αυτό του Αποστόλη Λίτσι στο 66′ ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο Λάμπρος Μαγγανάρης, που ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά την ελευθέρας του από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Πϊτο

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Τσέλιος Κ., Τσέλιος Α., Γαλανός, Τσιούλης, Σαρακατσιάνος (46′ Μπλιάτκας), Κατσαράκης (54′ Βουδούρης), Φασούλας (40′ Παπαλεξίου Ν.), Ιτσκάρας

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Νικολαΐδης, Αβραμόπουλος (56′ Λέκκας), Πέικος (46′ Μαγγανάρης), Λίτσι, Κούκλας, Σαμαράς, Αναστάσης, Παπακωνσταντίνου, Σκούρα, Ξαγοράρης, Καφές (46′ Γιοβανόπουλος)

Διαβάστηκε 68 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις