Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 03:27

ΕΠΣ Ημαθίας. Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι η σημερινή 7η αγωνιστική

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα των Τρικάλων να κάνει το υποχρεωτικό ρεπό το ενδιαφέρον  πλέον σήμερα επικεντρώνεται στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Χαρίεσσας και του ΓΑΣ Κοπανού, που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει φέτος με την πολύ καλή πορεία του, αφού ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ομάδα των Τρικάλων, είναι αήττητος και δέχθηκε μόλις ένα γκολ! Η γηπεδούχος ομάδα της Χαρίεσσσας μπορεί  να μην ξεκίνησε τόσο καλά στο πρωτάθλημα αλλά δείχνει ότι διαθέτει μία ισχυρή ομάδα και φυσικά είναι σε θέση να «σπάσει» το αήττητο των φιλοξενουμένων. 

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στην Αλεξάνδρεια όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Διαβατού που αποτελεί σκληρό καρύδι για όποιον αντίπαλο αγωνιζόμενος έστω και εκτός έδρας. 

Στο Ροδοχώρι ο ΓΑΣ δεν φαίνεται να δυσκολεύεται να φθάσει στην νίκη απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας ομάδα της Βεργίνας που δεν έχει  πάρει ούτε έναν βαθμό μέχρι σήμερα.

Και στην Επισκοπή ο τοπικός Κεραυνός θα αντιμετωπίσει  την νεοφώτιστη ομάδα του Αγ. Γεωργίου με μοναδικό στόχο την νίκη ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. 

Στο Λιανοβέργι θα συναντηθούν δύο ομάδες που ισοβαθμούν με 3 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα και αφορά τον Ολυμπιακό Νάουσας .

Στον Άραχο η Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας , ενώ τέλος στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας . 

Διαβάστηκε 132 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις