Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 02:21

Το «Πέρασμα» του Κ. Τζαμιώτη την Τετάρτη στο φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ξεχωριστή παρουσίαση βιβλίου, ως προς τον χώρο της εκδήλωσης, θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου από το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας, το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο και τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Πρόκειται για το βιβλίο του Κωνσταντίνου Τζαμιώτη «Το Πέρασμα», μια επίκαιρη όσο ποτέ ιστορία που μιλάει για την αναπόφευκτη και βίαιη συνάντηση διαφορετικών κόσμων, την ανάγκη όλων για ασφάλεια και ελευθερία και την κοινή ανθρώπινη μοίρα απέναντι στην ιστορία.

Ο Κώστας Τζαμιώτης γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε κινηματογράφο. Ζει στην Αθήνα. Βιβλία του: Η πόλη και η σιωπή (2013), Η εφεύρεση της σκιάς (2008), Παραβολή (2006), Ο βαθμός δυσκολίας (2005), Βαθύ πηγάδι (2003), Η συνάντηση (2002). Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, ανθολογίες και συλλογικές εκδόσεις. Το πρώτο του θεατρικό έργο Ουδέτερη ζώνη απέσπασε Κρατικό Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα. Το έργο του Μια εξαιρετικά απλή δουλειά περιλήφθηκε στην Ευρωπαϊκή Ανθολογία Θεάτρου. Κείμενά του καθώς και άρθρα για θέματα πολιτισμού και σύγχρονης τέχνης έχουν μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες.

Τον συγγραφέα προλογίζει ο Γιάννης Μάνος, διδάκτωρ αρχαιολογίας. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο δικηγόρος - συγγραφέας Γιώργος Λιόλιος. Η εκδήλωση θα γίνει στο φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας (Ανοίξεως 47) στις 7.30 μ.μ.

 

Διαβάστηκε 351 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ