ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 16:50

Τα εκατέρωθεν ΄καρφιά΄ Γκαρνέτα-Λογδανίδη και… η άδεια από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Θερμό… επεισόδιο στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας! Συγκεκαλυμμένο το ‘καρφί’ του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Γιάννη Γκαρνέτα προς τον αγαπητό του φίλο, όπως είπε, αντιδήμαρχο Στάθη Λογδανίδη, για καθάρισμα ιδιωτικών οικοπέδων εντός και εκτός όλης με τα μηχανήματα του δήμου. Ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε μάλιστα με τον τρόπο του να μάθει… ποια είναι η διαδικασία και πόσο στοιχίζει στον ενδιαφερόμενο δημότη το καθάρισμα!

Για τηλεφώνημα παρέμβασης που δέχθηκε από την περιοχή Βάλιας ότι τους έχουν φάει οι σαύρες και τα φίδια έκανε λόγο ο κ. Λογδανίδης επιστρέφοντας το καρφί προς τον αγαπητό του φίλο Γιάννη, όπως είπε κι αυτός, ενώ για την παρέμβαση σε ιδιωτικά οικόπεδα τόνισε ότι οι βατσινιές σπρώχτηκαν μέχρι ένα σημείο ώστε να φαίνεται καθαρά ο δρόμος.

Ως προς τον οικονομική επιβάρυνση του δήμου για τα καύσιμα που καταναλώνονται, ο κ. Λογδανίδης απάντησε ότι έβαλε από την τσέπη του χρήματα για τα καύσιμα. (Σε δήλωση προς το laos-epea.grσημείωσε ότι τα μηχανήματα αυτά καίνε καύσιμα κατά τη διαδρομή και όχι την ώρα του καθαρισμού.)

 

Τέλος, σε παρατήρηση του κ. Γκαρνέτα ότι επιστρατεύτηκε σε δημοτικό μηχάνημα οδηγός που δεν είναι δημοτικός υπάλληλος, ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι αυτό έγινε λόγω άδειας του χειριστή, ο δε ‘έκτακτος’ χειριστής έχει μεγάλο πτυχίο, ενώ επιπροσθέτως πήρε και την άδεια… του ΣΥΡΙΖΑ, χώρος στον οποίο πολιτικά ανήκει!

Διαβάστηκε 543 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις