Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 02:36

Παραλειπόμενα από την εκδήλωση της Ν.Δ. υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

lΜικρή αποδείχθηκε η αίθουσα ‘Ρωξάνη’ του ξενοδοχείο ‘Αιγές Μέλαθρον’ για τα στελέχη της Ν.Δ. «Στην προηγούμενη συγκέντρωσή μας στον ίδιο χώρο είχαμε χωρέσει» σχολίασε στέλεχος της νομαρχιακής, μετανιωμένο που δεν επιλέχθηκε η μεγαλύτερη αίθουσα, αλλά και ικανοποιημένο γιατί έπιασε τόπο η κινητοποίηση.

***

Η αναφορά του γραμματέα πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. στην αρχή της διαδικασίας για τον συνεργάτη του σε αγροτικά θέματα Χρήστο Γιαννακάκη. «Όταν τον πρότεινα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα αγροτικά θέματα, ακούγοντας το όνομά του μου λέει: Κατάλαβα, από το Ηράκλειο! Και του απάντησα: Καμία σχέση πρόεδρε!»

***

Ζωήρεψε τη διαδικασία η τακτική των προτάσεων και ερωτήσεων ανάμεσα στις τοποθετήσεις των μελών του κλιμακίου. Με κάποιες προτάσεις να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως αυτή ενός νέου αγρότη για προαιρετική ασφάλιση στον ΕΛΓΑ, όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.

***

Πρόταση με ενδιαφέρον από δύο δικηγόρους, τον περιφερειακό σύμβουλο Στάθη Σαρηγιαννίδη και τον εκδότη του «Λαού» Ζήση Μιχ. Πατσίκα για ρύθμιση των παλιών κόκκινων αγροτικών δανείων στην πρώην ΑΤΕ και την ύπαρξη ενός μηχανισμού χρηματοπιστωτικής στήριξης.

***

Με γλέντι σε καζάνι της Νάουσας έκλεισε η βραδιά της επίσκεψης του κλιμακίου της Ν.Δ. στην Ημαθία. Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν στο καζάνι του Σταύρου Κόκκινου παραδοσιακά τοπικά εδέσματα, τσίπουρο και καλό κόκκινο κρασί.

Διαβάστηκε 315 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις