Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 12:05

Σάρωσε τα βραβεία γεύσης η «Φάρμα Κουτσιώφτη» στη Meat Days 2014

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τις αποσκευές… γεμάτες διακρίσεις επέστρεψε η «Φάρμα Κουτσιώφτη» από την έκθεση Meat Days 2014! Tην παράσταση έκλεψε το περίφημο μοσχαρίσιο burger Άρωμα που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο γεύσης και ποιότητας, ενώ Αργυρό Βραβείο έλαβαν το λουκάνικο, το μπιφτέκι και το κεμπάπ (σουτζουκάκι), όλα από μοσχαρίσιο κρέας Άρωμα!

Ειδικά για το μοσχαρίσιο burger, αξίζει να σημειωθεί ότι  δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο από κρέας κοπής Άρωμα, αλάτι και πιπέρι, μιας και δεν χρειάζεται επιπλέον προσμίξεις για αναδεχθεί η μοναδική και χαρακτηριστική του γεύση η οποία κρύβει πίσω της μια ολόκληρη ιστορία έρευνας, αφοσίωσης και τεχνικής στην παραγωγή βόειου κρέατος.

Το μοσχαρίσιο κρέας Άρωμα, είναι αποτέλεσμα της χρόνιας αναζήτησης από τους ανθρώπους της «Φάρμας Κουτσιώφτη»  για ποιοτικό και αναβαθμισμένο διατροφικά μοσχαρίσιο κρέας. Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο προϊόν, κρέας  εμπλουτισμένο με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και υψηλή βιολογική και διατροφική αξία, το Άρωμα!

 

Όλα τα προϊόντα της «Φάρμας Κουτσιώφτη», θα τα βρείτε στη Βέροια αποκλειστικά στο κρεοπωλείο Άρωμα - Βενιζέλου 53, ή με ένα τηλέφωνο στο 2331071823.

Διαβάστηκε 323 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις