Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 15:56

Nέα συνεργασία της Voulis Chemicals με την Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε μια νέα συνεργασία προχώρησε η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ.) με την εταιρεία Voulis Chemicals και αφορά την προβολή της στο site της Ένωσης (enveth.gr).

Η Voulis Chemicals είναι η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγική επιχείρηση στον τομέα των χημικών για την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Ξεκινώντας από το 1983 -έτος ίδρυσης της εταιρείας- βρίσκεται στο πλάι τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη, δίνοντας λύσεις για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Στις εγκαταστάσεις της –με έδρα τη Νάουσα– μελετά, παράγει και διαθέτει τα προϊόντα της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την οικολογία εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στον χώρο. Ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα η Voulis Chemicals έχει ήδη συνεργασία σε πολλές χώρες ενώ παράλληλα επιδιώκει τη συνεχή επέκταση της.

Για τη Voulis Chemicals βασικός άξονας των προσπαθειών της είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Κάθετη βιομηχανία παραγωγής χημικών προϊόντων για τον καθαρισμό την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου & βιομηχανικά χημικά, βελτιωτικά καυσίμων, AdBlue, τεχνικά σπρέι, αρώματα, αντιψυκτικά, λάδια mix 2t, γράσα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε: Πλυντήρια αυτοκινήτων – Συνεργεία αυτοκινήτων – Πρατήρια βενζίνης – Λιανική πώληση (Καταστήματα αξεσουάρ – Super Mαrket κ.λπ) – Βιομηχανία – Πλοία.

 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε όλα τα προϊόντα στο voulis.com.

Διαβάστηκε 251 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις