Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 18:12

Φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο του δήμου Βέροιας από το ΕΣΕΠΑ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέντε χαρτοκιβώτια με  φάρμακα για το κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του δήμου Βέροιας παράδωσε την Πέμπτη στον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο του ΕΣΕΠΑ. Τα φάρμακα προέρχονται από το δίκτυο συμπαράστασης του ΕΣΕΠΑ της Αυστρίας. «Έχοντας την ηθική υποχρέωση στον Δήμο Βέροιας και στους κατοίκους, που πάντα γνώριζαν την αλήθεια και ήταν στο πλευρό μας», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

Έχει επίσης αποφασιστεί, να διατεθεί για χρήση ένα φορητό μηχάνημα καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης (απινιδωτής) στο αγροτικό Ιατρείο των Ριζωμάτων, ενώ έχει διατεθεί ειδικό κρεβάτι για πάσχοντα συντοπίτη από τα αποθέματά του ΕΣΕΠΑ.

Το ΕΣΕΠΑ προετοιμάζεται για το καλοκαίρι προκειμένου να παράσχει κοινωνικές εργασίες σε διάφορα επίπεδα και περιοχές σε συνεργασία με τον Δήμο και άλλες κοινωνικές ομάδες,  για την αναβάθμιση των κοινωνικών παροχών και του περιβάλλοντος.

 

«Προκειμένου να λειτουργήσουμε όπως παλιά, σε πυρόσβεση, διακομιδή ασθενών διάσωση κ.τ.λ., αναμένουμε επί ένα και πλέον έτος τις διευκρινιστικές οδηγίες της νομοθεσίας του 2014 (Φεβρουάριος) από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας», σημειώνει η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 185 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλά για την παραμονή στο ευρώ. Ο Κώστας Λαπαβίτσας υποστηρίζει το σχέδιο της δραχμής. Ποιος πιστεύετε ότι έχει δίκιο;