Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 14:53

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Αρκοχωρίου ΄Άρκτος΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους (χωριανούς, φίλους και επισκέπτες) στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας που έλαβαν χώρα στο Αρκοχώρι στις 18 & 19 Ιουλίου εν όψει του εορτασμού της γιορτής του Πρ. Ηλία. 

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Καβακλιωτών Αιγινίου «Ανατολική Ρωμυλία», τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και τους χορευτές του ομίλου μας «Άρκτος» για την υπέροχη παρουσία τους και την άψογη συνεργασία . Επιπλέον, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νάουσας «Πυρσός» για την ευγενική προσφορά των φορεσιών του για το παιδικό τμήμα.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς της εκδήλωσής μας, την πολιτική ηγεσία του τόπου, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά πολλές μέρες πριν και μετά, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υποσχόμενοι μια ακόμα πιο όμορφη και άρτια εκδήλωση.

 

Το Δ.Σ του ομίλου

Διαβάστηκε 201 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ