Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 18:11

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με ένα... ψηφιακό είδος θηράματος!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ένα νέο καυστικό σκίτσο του ο Αρκάς σχολίασε τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει με το PokemonGo. Ο γνωστός σκιτσογράφος σχολιάζει πως αυτό που έχει αλλάξει από την παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα είναι ότι από κυνηγοί μαμούθ έχουμε απλά γίνει κυνηγοί... Πόκεμον!

Το Pokemon Gο είναι μία ψηφιακή εφαρμογή που έκανε την εμφάνισή της για το κοινό στις 6 Ιουλίου και κατέκτησε τον κόσμο, με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από τα άλλα ηλεκτρονικά παιχνίδια, είναι ότι απαιτεί από τους παίκτες να βγουν από τα σπίτια τους, να συναντηθούν σε δημόσιους χώρους και να ανταλλάξουν πληροφορίες.

 

Παρά τους κινδύνους που μπορεί να εγκυμονεί -ήδη έχουν σημειωθεί ατυχήματα με ανθρώπους να πέφτουν σε αυτοκίνητα, από γκρεμούς ή να μπαίνουν στη θάλασσα- οι ειδικοί υπογραμμίζουν και τα οφέλη της εφαρμογής. H Αμερικανική Ένωση Καρδιάς εξέφρασε σε σχετική ανακοίνωση ικανοποίηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με τους καρδιολόγους, το Pokémon Gο κάνει τους παίχτες να κινούνται σωματικά στον πραγματικό κόσμο.

 

Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια που καθηλώνουν τους gamers στον καναπέ ή την καρέκλα μπροστά από μία οθόνη, μόνο όποιος κινείται με τα πόδια μπορεί να βρει τα Pokemons και να μαζέψει βοηθητικά αντικείμενα για να τα πιάσει.

Λέτε να βοηθήσει και στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας; Ήμαρτον...!

Διαβάστηκε 454 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις