Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 09:28

Κώλυμα στη θερινή λειτουργία των 3-5 Πηγαδιών. Ο επενδυτής θέλει, η δημοτική αρχή δεν ρισκάρει. Χωρίς καρέκλα στο Άγιο Πνεύμα τη Δευτέρα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια χαμένη θερινή περίοδος θα είναι όπως όλα δείχνουν η φετινή για τα 3-5 Πηγάδια! Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον του επενδυτή (αφοί Νουλίκα) αλλά και πολλών ποδοσφαιρικών ομάδων (Βέροια, Νίκη Βόλου κ.ά.) για τη χρησιμοποίησή του για την προετοιμασία τους, η σύμβαση με τον ενοικιαστή έχει λήξει για τη χειμερινή περίοδο και η δημοτική επιχείρηση βρίσκεται σε εκκαθάριση, γεγονός που δεν επιτρέπει να γίνει νέα σύμβαση για το καλοκαίρι όπως και πέρυσι. Κακή συγκυρία και οι πρόσφατες εκλογές, αφού βάσει νόμου το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να αποφασίσει αυτό το διάστημα για τέτοια θέματα, ούτε φυσικά ο δήμος να λειτουργήσει το ξενοδοχείο και τα γήπεδα μιας επιχείρησης σε εκκαθάριση.

Παράπλευρη απώλεια και η μη λειτουργία του αναβατήρα στην καθιερωμένη ανάβαση της ερχόμενης Δευτέρας από τον ΕΟΣ στο Άγιο Πνεύμα, αφού υπό τις παρούσες συνθήκες κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. (Ο υπεύθυνος της αποστολής Γιάννης Καραγιαννόπουλος μάς δήλωσε ότι η θεία λειτουργία και η ανάβαση θα γίνουν με ή χωρίς αναβατήρα.) Ο μεν δήμος δεν αναλαμβάνει το ρίσκο της λειτουργίας υπό τον φόβο πιθανού ατυχήματος, όπως μας είπε ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, ο οποίος τόνισε ότι το κύριο για τα 3-5 Πηγάδια θα πρέπει να είναι η λειτουργία του χιονοδρομικού τη νέα περίοδο, γεγονός για το οποίο θα αποφασίσει η νέα δημοτική αρχή.

Το ζήτημα είναι ότι μία χαμένη καλοκαιρινή χρονιά για το κέντρο προετοιμασίας των ποδοσφαιρικών ομάδων στα 3-5 Πηγάδια είναι ένα ακόμη πλήγμα για το ίδιο, αλλά και την αγορά της Νάουσας, που είναι αυτή που το τροφοδοτεί με υλικά. Εκτιμούμε ότι πρέπει να γίνουν όλες οι προσπάθειες σε συνεννόηση νυν και νέας δημοτικής αρχής, ώστε με τη σύμφωνη γνώμη και του εκκαθαριστή να μην χαθεί η σεζόν, αλλά ούτε και να βγει το προπονητικό κέντρο από τις αγορές μέσω της απουσίας του.

Διαβάστηκε 679 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις