ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 10:34

Αποκλειστικό. Νοσοκομείο Νάουσας: Χαλασμένος ο αξονικός, στη Βέροια ο Σιούγγαρης και ο τελευταίος να… κλείσει την πόρτα!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάνω από ένα μήνα παραμένει εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Νάουσας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή των ασθενών που νοσηλεύονται σε αυτό. Τρανότερο παράδειγμα από την τραυματία πρόσφατου τροχαίου στην περιοχή, η οποία σώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού εγχειρίστηκε χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα απεικονιστικού ελέγχου, λόγω έλλειψης… λυχνίας του τομογράφου! Δυστυχώς οι πληροφορίες που έχουμε σε αποκλειστικότητα είναι ακόμη τραγικότερες. Ο διευθυντής της ακτινολογικής κλινικής κ. Σιούγγαρης, ένας εξαιρετικός επιστήμονας, μετατίθεται στο Νοσοκομείο Βέροιας και έτσι η ακτινολογική μένει με δυο γιατρούς, ενώ τη χειρουργική υποστηρίζουν μόνο δυο αναισθησιολόγοι!

Η λογική της αφαίμαξης του Νοσοκομείου Νάουσας από ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα συνεχίζεται και οδηγεί μαθηματικά στο να καταστεί κέντρο υγείας. Κάποιος πρέπει να αντιδράσει και μάλιστα δυναμικά, αλλιώς ας ετοιμαστούν οι νυν και οι επόμενοι δημοτικοί ταγοί να… κλείσουν την πόρτα ενός ιδρύματος που υπήρξε το μόνο και πρωτοπόρο σε όλη την Πέλλα και την Ημαθία στις αρχές της δεκαετίας του 1930.

Δυστυχώς η οπτική ματιά της «τρύπας στη γεωγραφία» για τη Νάουσα συνεχίζεται!

Διαβάστηκε 483 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις