ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 04:34

Μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς τον τρίτο όροφο οικοδομής επί της Μιχαήλ Λογίου στη Νάουσα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Κινδύνεψε ολόκληρο τετράγωνο! Video

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας στον τρίτο όροφο (σοφίτα) οικοδομής στην οδό Μιχαήλ Λογίου στη Νάουσα, απέναντι από το 7ο δημοτικό σχολείο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος κατέφθασαν άμεσα τρία οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής τον διοικητή της κ. Παλαμούτη, οι οποίοι με συντονισμένες προσπάθειες έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, που απειλούσε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο με παλιά σπίτια που έχουν κεραμοσκεπή.

Η προσπάθεια κατάσβεσης συνεπικουρήθηκε από ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, καθώς και από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε την παροχή ρεύματος στην περιοχή. Λόγω του δύσβατου της περιοχής (υπάρχει ένα παλιό οίκημα που δεν επιτρέπει τη διέλευση πυροσβεστικού οχήματος από τη νότια πλευρά) οι πυροσβέστες επιχείρησαν την κατάσβεση από παρακείμενα σπίτια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προσπάθεια των πυροσβεστών συνέδραμαν και πολίτες που βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος. Μεταφέρουμε την έκκληση και το παράπονο του κ. Μπίλη, ενός εκ των ιδιοκτητών της τριώροφης οικοδομής για το παλιό γειτονικό σπίτι, που κρίθηκε διατηρητέο και δεν επιτρέπει τη διέλευση οχημάτων άμεσης ανάγκης στο σημείο.

Δείτε video και φωτογραφικό υλικό από την προσπάθεια κατάσβεσης,η οποία ολοκληρώθηκε 2,5 ώρες μετά.

Διαβάστηκε 1774 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις