Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 13:51

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Ημαθίας και κλοπές στην περιοχή Νάουσας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλούσιο αστυνομικό ρεπορτάζ είχε το προηγούμενο διήμερο στην Ημαθία. Πέντε άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ένας 42χρονος σε χωριό της Βέροιας στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  346 γραμμάρια και δύο αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους 1,5 μέτρου έκαστος, ξεριζωμένοι και επιμελώς κρυμμένοι στον αύλειο χώρο.

Τρεις νεαροί ηλικίας 17, 15 και 15 ετών σε χωριό της Αλεξάνδρειας στο αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 10,5 γραμμαρίων και συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Ένας 17χρονος στην περιοχή Αλεξάνδρειας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,3 γραμμαρίων.

Ένας 34χρονος στην περιοχή Βέροιας με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 4,8 γραμμαρίων στο σπίτι του.

Επίσης συνελήφθη 35χρονος στη Βέροια με σιδερογροθιά.

Στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας εξιχνιάστηκαν μία ληστεία, τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια. Οι δράστες αφαιρούσαν από τις οικίες χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 50.000 ευρώ. Δράστες ήταν τέσσερα άτομα 41, 46, 51 και 48 ετών. Η δράση τους αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη του 41χρονου στη Βέροια στις 16/9 για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 41χρονος από κοινού με τους άλλους τρεις δράστες, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από 23.3.2014 έως 13.4.2014, στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας μία ληστεία στις 12/4 το βράδυ, όπου ο 41χρονος διέρρηξε την οικία 71χρονης και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, καθώς και τρεις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος, έπειτα από τη σύλληψη του τον Απρίλιο του 2014.

Διαβάστηκε 291 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις