ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 20:07

Ανάκληση άδειας από το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας για τραπεζοκαθίσματα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Την ανάκληση της άδειας καταστήματος στον πεζόδρομο της Βέροιας για υπεράριθμα τραπεζοκαθίσματα αποφάσισε με τις ψήφους της πλειοψηφίας το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Πρόκειται για θέμα που τέθηκε στην επιτροπή ποιότητας ζωής στις 10 Μαρτίου, ωστόσο λόγω έλλειψης απαρτίας δεν συζητήθηκε το προηγούμενο διάστημα και μεταφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. Συζήτηση για συνολική αντιμετώπιση του θέματος των τραπεζοκαθισμάτων πρότεινε ο κ. Μπέκης. Για αναβολή του θέματος λόγω εκλογών έκανε λόγο ο κ. Μαρκούλης ζητώντας να μπει τάξη στην πόλη και απέχοντας από την ψηφοφορία «για να μην συμμετέχουμε στο έγκλημα», όπως είπε, ενώ ζήτησε ο φάκελος του θέματος να σταλεί στον εισαγγελέα. Αναβολή του θέματος και επιστροφή στην επιτροπή ποιότητας ζωής, πρότεινε ο κ. Μελιόπουλος, ενώ ότι δημιουργείται δεδικασμένο με τη λήψη απόφασης ανάκλησης στο δημοτικό συμβούλιο τόνισε ο κ. Καραπαναγιωτίδης ψηφίζοντας λευκό.

«Η επιτροπή ποιότητας ζωής έχει και μέλη της μειοψηφίας. Πάντως εγώ ήμουν παρών», απάντησε ο κ. Κορωνάς, δηλώνοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να σταλεί η απόφαση στον εισαγγελέα. 

«Να πάψουν τα σενάρια. Η δεύτερη συνεδρίαση της επιτροπής που δεν έγινε ήταν στις 11 Ιουνίου, δηλαδή μετά τις εκλογές», σημείωσε κλείνοντας ο δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης.

Διαβάστηκε 433 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ