Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 19:07

Στο φουλ οι μηχανές για την αγορά αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Νάουσας. Συνάντηση των εργαζομένων με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, παρουσία του Κώστα Καλαϊτζίδη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η συνέχιση και ένταση της προσπάθειας αγοράς μέσω του ΕΣΠΑ νέου αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο Νάουσας ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε στο γραφείο του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα το μεσημέρι της Παρασκευής. Συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης με τους περιφερειακούς συμβούλους Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και Νίκη Καρατζιούλα, καθώς και εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου κ.κ Τσαρνούχας, Παπαστόικας, Ανθρακέα, Ιωαννίδου, ενώ τους γιατρούς εκπροσώπησε ο κ. Προδρομίδης.

Οι εργαζόμενοι έθεσαν στον κ.Τζιτζικώστα το θέμα της άμεσης προκήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια του τομογράφου, η οποία πρέπει να γίνει μέχρι τέλος Νοεμβρίου, αλλιώς η προμήθεια κινδυνεύει να απενταχθεί από το ΕΣΠΑ. Επίσης η εγκατάσταση του στο Νοσοκομείο, για τους ίδιους λόγους, πρέπει να γίνει μέχρι τα τέλη του 2015. Ο κ. Τζιτζικώστας δεσμεύθηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την 3η ΥΠΕ για να κυλήσουν ομαλά οι διαδικασίες αγοράς του αξονικού.

Διαβάστηκε 291 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις