ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 15:30

Τα 3-5 Πηγάδια και ο ΔΗΠΟΝ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης και της διαχείρισης των εγκαταστάσεων του πρώην χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια από τον Δήμο Νάουσας στην υπό εκκαθάριση Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με την επωνυμία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΕΡΜΙΟΥ-3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από την εταιρεία «ΜΕΤΡΟΝ Αuditing S.A.- Ανώνυμος Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών», είναι το πρώτο θέμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας τη Δευτέρα στις 7μμ.

 

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί η έγκριση ή μη των οικονομικών καταστάσεων και έκθεσης ελέγχου της διαχειριστικής χρήσης της ΚΕΔΗΠΟΝ για τα έτη 2010-11.

Τα άλλα θέματα:

 

  • Διαγραφή ή μη, ποσού από χρηματικό κατάλογο Δ.Ε. Ανθεμίων.
  • Έγκριση ή μη, προϋπολογισμού έτους 2015, του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας.
  • Έγκριση ή μη, του πίνακα στοχοθεσίας έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» - Ενσωμάτωσή του στο Ο.Π.Δ. έτους 2015 του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας.
  • Έγκριση ή μη, 1ου Ανακεφαλαιωτικού και Τακτοποιητικού Πίνακα εργασιών του έργου: «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας» (αρ.μελ.16/2013)
  • Ορισμός Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Αρκοχωρίου Δήμου Νάουσας».
Διαβάστηκε 299 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις