Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 10:57

Έφυγε νωρίς ο Γιώργος

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 3.30 το απόγευμα θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλλιθέα η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Κ. Μαραντίδη, που έφυγε πρόωρα σε ηλικία 53 ετών. Ο θανών ήταν ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βέροιας και πρώην γραμματέας της ΝΟΔΕ Ημαθίας.

 

Συλλυπητήρια ΟΝΝΕΔ και ΝΟΔΕ Ημαθίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας εκφράζουμε τη θλίψη και τη συγκίνηση μας για την απώλεια του ιστορικού στελέχους της παράταξης μας Γεώργιου Μαραντίδη.
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό Παράδεισο Γιώργο...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

 

Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκε  την απώλεια του Γιώργου Κ. Μαραντίδη. Εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος που διετέλεσε Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Βέροιας,  Γραμματέας ΝΟ.Δ.Ε και  μέλοςτης Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, με ανεκτίμητη και ανιδιοτελή προσφορά στο χώρο της τοπικής κοινωνίας. Στο ταξίδι του για την αιωνιότητα θα τον συντροφεύει πάντα η σκέψη μας.

 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμότερά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος φίλου μας και πρώην Προέδρου της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργου Μαραντίδη, που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας. Φίλε Γιώργο θα είσαι πάντα στη θύμηση και στις καρδιές μας.
 
Μετά τιμής
 

 

ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ ΒΕΡΟΙΑΣ
 

Τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του Γιώργου Μαραντίδη, εξέφρασε με γραπτή του δήλωση, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

 

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίζουμε τον Γιώργο Μαραντίδη, θρηνούμε για τον αδόκητο θάνατο του. Ο Γιώργος Μαραντίδης, υπήρξε ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας αγωνιστής της ζωής και της Παράταξης μας, με όραμα και ευαισθησίες, που είχε ως σταθερό γνώμονα των δράσεών του το συμφέρον και την πρόοδο του Τόπου. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Διαβάστηκε 1936 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM