Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 17:17

Ιδρύθηκε η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

"Με βαθύ αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην ιστορία και την παράδοση μας, περήφανοι για την καταγωγή μας, δημιουργήσαμε από τα σπάργανα στους δύσκολους αυτούς καιρούς την " Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας".Ο Πρόεδρος και το ΔΣ με σεβασμό απέναντι στους γονείς τα παιδιά και όλα μέλη του δεσμεύεται πως με σύμμαχο την ισχυρή θέληση και το μεράκι του θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων και θα αναλάβει πλούσιες δράσεις και πρωτοβουλίες, παράλληλες με τις χορευτικές του δράσεις, πάντα με στόχο τη διαφύλαξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας".

Mε αυτές τις λίγες σειρές κειμένου στην ιδρυτική διακήρυξη, τις υπογράφει ο πρόεδρος της νεοσύστατης "Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας" Σάββας Τσιχλακίδης, η Ιλιάνα Παμπουχίδου,η Δήμητρα Βασιλειάδου, η Αλέκα Τουμανίδου και ο Κυριακή Νοβάκη, καλούν τους συντοπίτες τους να συμμετάσχουν σε αυτόν.

Εγγραφές μελών, καθώς και χορευτών όλων των χορευτικών τμημάτων γίνονται καθημερινά στο νέο χώρο του συλλόγου, 5.30 έως 7,30 το απόγευμα.

Τηλέφωνο υπευθύνου: 6979740094

Η φωτογραφία μας είναι από την επίσκεψη της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος τους ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους.

Και από εμάς τα καλύτερα.

Διαβάστηκε 648 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 18:35 δημοσιεύθηκε από Θεόδωρος Σταυριανίδης

    Καλή δύναμη παιδιά. Μην ξεχνάτε, κάθε αρχή και δύσκολη. Μεράκι και διάθεση απαιτείται. Όρεξη για δουλειά, αλλά κυρίως αγάπη μεταξύ σας και σύμπνοια.. Μην αφήσετε κανέναν να κάνει το σύλλογο εφαλτήριο για προσωπική προβολή και ιδιοτελείς σκοπούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις