Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 06:31

Στον Εισαγγελέα η υπόθεση του χιονοδρομικού Σελίου. Καραπαναγιωτίδης: Δεν αφορά εμάς. Παντελίδης: Να ερευνηθούν όλες οι διοικήσεις

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας διαβιβάστηκε, έπειτα από εντολή του Σταύρου Κοντονή, η υπόθεση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, μετά από καταγγελίες για αδικήματα σε βάρος του Δημοσίου. Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας έπειτα από εντολή του υφυπουργού Πολιτισμού Σταύρου Κοντονή. Η συνδρομή των δικαστικών αρχών ζητείται προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί, από φυσικά πρόσωπα στα οποία είχε ανατεθεί η ευθύνη διοίκησης και διαχείρισης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, αδικήματα τόσο εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου όσο και κατά παντός τρίτου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες υπάρχουν θέματα προς διερεύνηση που αφορούν τη χρηστή διοίκηση και διαχείριση, περιπτώσεις κλοπών και λεηλασίας της δημόσιας εγκατάστασης, καθώς και ζητήματα που άπτονται των εργασιακών σχέσεων.

«Δεν αφορά την παρούσα διοίκηση και χρήση», δήλωσε στον ‘Λαό’ ο πρόεδρος του δ.σ. του χιονοδρομικού Κώστας Καραπαναγιωτίδης, που ως γνωστόν, έχει αναφερθεί δημόσια για την κατάσταση που βρήκε όταν ανέλαβε την διοίκηση, ενώ ο τέως πρόεδρος Ανδρέας Παντελίδης συμφώνησε με την εισαγγελική διαδικασία για όλες όμως τις διοικήσεις του χιονοδρομικού.

 

Διαβάστηκε 287 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις