Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 18:23

Νησί της Μαργαρίτας στον Άγιο Νικόλαο. Η ξεχωριστή επιλογή

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε έναν χώρο που έχει ανακατασκευαστεί πλήρως από την αρχή, πήραμε φυσικά υλικά όπως το ξύλο και την πέτρα, αλλά και παλιούς πωρόλιθους που μαζέψαμε από παλιά σπίτια της Νάουσας και τα δέσαμε αρμονικά στη φύση, δίπλα στο ποτάμι. Επιβλητικά μάρμαρα δεσπόζουν πάνω από τους πωρόλιθους και ο παλιός μύλος ενός αιώνα, κόβει την ανάσα γυρίζοντας σε άλλες εποχές, με θέα στο ποτάμι.

 

Δημιουργήσαμε τη μοναδική στην περιοχή μας WATER LIST όπως αρτεσιανό νερό VOSS, FIJI και EVIAN, καθώς και πληθώρα άλλων σημαντικών και σπάνιων εμφιαλωμένων νερών σε καλαίσθητα μπουκάλια.

Η Κάβα μας έχει εμπλουτιστεί με πολλά και διάφορα κρασιά από Κτήματα της περιοχής μας, αλλά και από όλη την Ελλάδα, όπως: ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΥ κ.ά. πολλά.

Τα εκλεκτά βιολογικά παγωτά ‘Άλφα’ αποτελούν και αυτά σταθερή αξία εδώ και χρόνια στον χώρο μας, δίνοντας βελούδινες γεύσεις ακόμη και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ούζα όπως Πλωμάρι και Βαρβαγιάννη, αλλά και τσίπουρο ‘ηδονικό’ έρχονται στο τραπέζι σας με εκλεκτούς ουζομεζέδες, τη σπεσιαλιτέ μας που είναι ολόφρεσκο ψάρι Πέστροφα στα κάρβουνα με λαδολέμονο και φρέσκο μαϊντανό, αλλά και μια μεγτάλη ποικιλία φρέσκων ελληνικών ντόπιων κρεατικών.

Το ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ αλλάζει και παίρνει έναν ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΑ. Ιδανικό για κάθε σας περίσταση, προσωπική ή επαγγελματική, για τη δεξίωση του γάμου σας, του αρραβώνα σας, της βάπτισης.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ.

Λειτουργεί μεγάλο ιδιωτικό πάρκινγκ ΙΧ-λεωφορείων και παιδική χαρά. FREE WI-FI.

www.hotel-nisimargaritas.gr

 

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε μας στα τηλ. 2332023915 και 2332025656. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Με εκτίμηση

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 207 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις