Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 23:36

Τάκης Ρίζος: Εφεδρείες του συστήματος Κουτσογιάννης, Καραμπατζός!Video

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Δριμεία επίθεση στον νυν και τον τέως δήμαρχο Νάουσας κ.κ Κουτσογιάννη και Καραμπατζό, εξαπέλυσε σήμερα το βράδυ ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τάκης Ρίζος, στην ομιλία του στην εκδήλωση υπέρ του όχι στο κυριακάτικο δημοψήφισμα, στην πλατεία Καρατάσου. Ο κ.Ρίζος χαρακτήρισε τον κ.Κουτσογιάννη και τον κ.Καραμπατζό ως εφεδρεία του συστήματος (εργοδοτικές οργανώσεις, ΓΣΕΕμ οικονομική ολιγαρχία, συστημικοί διανοούμενοι, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες), το οποίο πιέζει τους πολίτες να στηρίξουν το ναι. Κριτική έκανε ο κ.Ρίζος και στον πρώην πρωθυπουργό κ.Καραμανλή για το σημερινό του διάγγελμα υπέρ του ναι. "Έχω να σας αναγγείλω κάτι ευχάριστο.Επιτέλους ο κ.Καραμανλής μετά από πέντε χρόνια βρήκε την μιλιά του, συντασσόμενος με τους πρώην πρωθυπουργός" είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Ρίζος τόνισε ότι ένα ισχυρό όχι καταργεί τα μνημόνια που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό. "Το όχι υπερασπίζεται την δημοκρατία, ενάντια στην τρομοκρατία των δανειστών, που στόχο έχουν να ταπεινώσουν τους πολίτες και να ανατρέψουν την κυβέρνηση"είπε.

Ακόμη επιτέθηκε σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τα...υπολείμματα τους (έτσι το χαρακτήρισε) το ΠΟΤΑΜΙ, λέγοντας ότι υπηρετούν και αυτό το σύστημα που οδήγησε σε 600.000 "λουκέτα" καταστημάτων και 1.500.000 ανέργους στην χώρα μας. "Αν οι πολίτες επιβραβεύσουν το ναι, είναι σαν να καθαγιάζουν τον τρόπο που κυβερνήθηκε η χώρα από τους μιζαδόρους, τους αεριτζήδες, τους νταβατζήδες. Το ναι τους βγάζει βρώμικο λάδι, όπως αυτό των μαυραγοριτών της κατοχής" είπε ο κ. Ρίζος, ο οποίος αφιέρωσε σημαντικό κομμάτι της κριτικής του και προς το ΚΚΕ, κατηγορώντας τον γραμματέα του κ. Κουτσούμπα ότι σαμποτάρει το όχι στα πλαίσια των επαγγελματικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων του κομουνιστικού κόμματος. "Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί το όχι ως μισό ή ρεβιζιονιστικό.Δεν έχω όμως δικαίωμα να μην βλέπει που θα πάμε αν επικρατήσει το ναι" τόνισε ο επικεφαλής της "Κοινωνίας Πολιτών". Δείτε σχετικό video.

Διαβάστηκε 380 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις