Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 10:05

Ο σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Χαρίεσσας Σταύρος Γεωργιάδης για την δημοτική κοινότητα Νάουσας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Αγαπητέ Θόδωρε

Γνωρίζοντας ότι σου αρέσει η καλοπροαίρετη κριτική όταν αυτή γίνεται με ονοματεπώνυμο και με επιχειρήματα θα ήθελα να αναφερθώ στο ερώτημα που έθεσες για το αν υφίσταται Δημοτική Κοινότητα Νάουσας;

Θα μπορούσα να πω ότι βάση του νόμου του ¨Καλλικράτη¨   δεν είναι υποχρέωση της Δημοτικής Κοινότητας η αποστολή πρόσκλησης προς τους δημοσιογράφους, όμως δέχομαι ότι είναι καλό και ωφέλιμο να γίνεται. Συγκρίνεις την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας με αυτή της Νάουσας και ξεχνάς το σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων Βέροιας και Νάουσας όπου επίσης λαμβάνονται αποφάσεις και επιτελείται σημαντικό έργο. 

Καλό θα ήταν να αναφερθείς ακόμα και στην παρουσία των δημοσιογράφων στο ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο όπου εκεί έχετε ενημέρωση για τις συνεδριάσεις, όμως η παρουσία σας, πλην εξαιρέσεων, περιορίζεται μόνο στα προ ημερησίας συζήτησης θέματα.

Θα πρότεινα λοιπόν να κάνεις ένα τηλεφώνημα στην κ.Καλπαξίδου για να σε ενημερώσει για το τι συμβαίνει στην Δημοτική Κοινότητα.

Εμείς πάντως στην Τοπική Κοινότητα Χαρίεσσας θα σε προσκαλέσουμε και θα χαρούμε να σε δούμε στο επόμενο τοπικό μας συμβούλιο.

 

Γεωργιάδης Σταύρος

Τοπικός Σύμβουλος Χαρίεσσας

Απάντηση στον κ.Γεωργιάδη

Aγαπητέ μου Σταύρο

Προφανώς η αγαπητή πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νάουσας δεν έχει ανάγκη ( το λέω καλοπροαίρετα) από συνηγόρους υπεράσπισης και αν θέλει να απαντήσει η ίδια και όχι μέσω τρίτων, το βήμα μας είναι ελεύθερο. Επειδή υπηρέτησες και την προηγούμενη «Καλλικρατική» δημοτική αρχή, ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαρίεσσας με το ψηφοδέλτιο του τέως δημάρχου κ.Καραμπατζού, σίγουρα θα θυμάσαι ότι οι συνεδριάσεις της δημοτικής κοινότητας Νάουσας, με πρόεδρο τον κ.Τσουκαλά, ήταν ανοικτές στα ΜΜΕ, με πρόσκληση που απέστελλε ο κ.Τσουκαλάς. 

Σημαντικό έργο, το οποίο και προβάλλεται, γίνεται σίγουρα στις τοπικές κοινότητες όλων των δήμων της Ημαθίας. Η Χαρίεσσα ειδικά έχει την μερίδα του λέοντος στη δημοσιότητα, με τα δελτία τύπου που αποστέλλει ο δήμος Νάουσας.

Αναφορικά δε με τις «παραινέσεις» σου για την δημοσιογραφική κάλυψη των συνεδριάσεων, καλό θα είναι να αποστείλεις τις «νουθεσίες» σου στους νυν και τέως συναδέλφους σου στον «Κοινό Τόπο» και την «Δημοτική Ανανέωση» ώστε να αφήσουν κατά μέρος τις πολύωρες αντιπαραθέσεις για το θεαθήναι, που επιζητούν διακαώς ορισμένοι και να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα του δήμου.

Όταν με το καλό έρθουν σοβαρά, αναπτυξιακά, ζητήματα για τον ενιαίο δήμο, τότε τα λέμε.

Πάντως και όσον αφορά, την δική μας δημοσιογραφική κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων, η εκπροσώπηση μας, είναι συνεχής, αφού πλην εμού είναι εκεί και ο Κώστας Παναγιωτίδης. 

    

 

Διαβάστηκε 2075 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ