Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 20:58

Και πάλι ένταση στο δημοτικό συμβούλιο για την ΕΤΑ: Κουτσογιάννης: Μετά τις 20 Αυγούστου εξελίξεις τελικής λύσης. Καραμπατζός: Κακοί χειρισμοί. Δημησκής: Βαριές ευθύνες στη διοίκηση

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένταση και σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για το θέμα της ΕΤΑ Α.Ε. Αφορμή η ενημέρωση του δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη για τελικές αποφάσεις μετά τις 20 Αυγούστουστο δημοτικό συμβούλιο για σταθερή λύση στο θέμα, αλλά και τοποθετήσεις άλλων συμβούλων.

"Έχει δοθεί εντολή για σταμάτημα των κρατήσεων τον Σεπτέμβριο;" αναρωτήθηκε ο κ.   Καραμπατζός με αφορμή δημοσιεύματα, σχολιάζοντας ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος. "Έγιναν κακοί χειρισμοί. Οι εργαζόμενοι πάντα έδειχναν ενδιαφέρον. Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα είναι πολύ σοβαρό τιο θέμα. Ακυρώνουμε δημοτικές αρχές και διοικήσεις με την πρακτική αυτή. Πιο σωστοί χειρισμοί να γίνουν. Το νομικό καθεστώς επιτρέπει να περιέλθουν στον δήμο οι εργαζόμενοι", σημείωσε ο τέως δήμαρχος.

 "Έναν χρόνο μετά συζητάμε τη λύση της επιχείρησης, χωρίς καμία παράταξη προεκλογικά να έχει τη λύση και την εκκαθάριση στο πρόγραμμά της", τόνισε ο κ. Ρίζος.

Για απώλεια περιουσίας του δήμου έκαναν λόγο οι κ.κ. Καρτσιούνης και Λακηνάνος. "Ρημάζει και καταρρέει η περιουσία της ΕΤΑ. Μήπως γίνεται στην πρακτική απαξιώνονται και μετά ιδιωτικοποιούνται;", αναρωτήθηκε ο δεύτερος.

Επί όλων απάντησε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης. Τόνισε ότι είναι απαξιωμένη εδώ και χρόνια η ΕΤΑ από τον ίδιο τον κόσμο της Νάουσας; "Με 20 ευρώ εισπράξεις στηρίζεται επιχείρηση;" αναρωτήθηκε και συνέχισε: "Έχουμε διάθεση να σώσουμε την επιχείρηση. Ο τόπος μας είναι πάνω από όλα. Γι' αυτό παλεύουμε και μ' αυτόν τον γνώμονα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Μελέτη βιωσιμότητας που συνέταξαν την είδε ποτέ κανείς. Έλεγε ότι είναι βιώσιμη και μέσα σε ένα μήνα είχε ζημίες. Πρώτοι και μόνοι κινήσαμε τις διαδικασίες για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Πάλι σήμερα είχαμε επικοινωνία και αναμένουμε απαντήσεις. Όλα στο χέρι τους είναι. Κάποιοι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, αντί να πουν την αλήθεια. Λαϊκισμός στο φουλ!"

"Τις ψήφους τις πήρατε προεκλογικά", σχολίασε ο κ. Καραμπατζός.

"Δεν θα ζητούσατε ενημερώσεις αν είσαστε στα δ.σ., ωστόσο παραιτηθήκατε. Γεμίσαμε ριψάσπιδες. Πρώτος εσείς κ. Γκαρνέτα. Και θέλετε να επιρρίψετε τις ευθύνες σε εμάς. Θέλετε να αλλάξουμε κ. Δημησκή και να έλθετε στη θέση μας να διοικήσετε;" συνεχίσε ο δήμαρχος.

Στο σημείο αυτό εξερράγη ο κ. Δημησκής, ζητώντας από τον δήμαρχο να μην μιλάει έτσι σ' αυτόν. "Έχεις βαριές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της επιχείρησης", τόνισε ο κ. Δημησκής.

Ακολούθησε διακοπή της συνεδρίασης, η οποία συνεχίστηκε μετά από 10 λεπτά.

Διαβάστηκε 705 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις