Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 20:31

Καταγγελία της Μαρίας Μπέλλα για συμβαίνοντα στην Κουμαριά

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η αναγνώστριά μας κ. Μαρία Μπέλλα, μας έδωσε για δημοσίευση καταγγελία της που αφορά σοβαρά προβλήματα που φαίνεται πως δημιουργεί μια ομάδα παιδιών στην Κουμαριά, όπου διαμένει η καταγγέλλουσα. Γράφει:

«Απευθύνομαι με αυτήν την επιστολή μου πρώτα στους γονείς και μετά προς τα παιδιά των συγχωριανών μου στο χωριό Κουμαριά Βέροιας. «Παιδιά συμμαζευτείτε».

Λυπάμαι πολύ για αυτήν την καταγγελία μου αλλά η κατάσταση από μια «συμμορία» παιδιών έφθασε στο οριακό σημείο των βανδαλισμών, των τραμπουκισμών, των ενοχλήσεων.

Θα αναφέρω μερικά από τα «κατορθώματά» τους. Έσπασαν την βρύση και τους σωλήνες  στα μνήματα του χωριού. Έσπασαν τα παγκάκια και τη βρύση σε μια τοποθεσία «Μαγούλα». Έριξαν κροτίδες και μολότοφ στο σπίτι μιας κυρίας. Ξαπλώνουν στον κεντρικό δρόμο Βεροίας-Σελίου τα ξημερώματα για να τρομάξουν τους διερχόμενους οδηγούς. Ενοχλούν και βρίζουν με ακατανόμαστες φρασεολογίες τους περιοίκους της Πλατείας. Βάζουν δυνατά τη μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Όλα αυτά έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Το αποκορύφωμα είναι που ενόχλησαν και εμένα. Μένω μόνη μου στο χωριό και στις δύο τα ξημερώματα χτυπούσαν το παράθυρο του δωματίου που κοιμάμαι. Βέβαια από τον φόβο μου δεν άνοιξα και δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί.

Το πρωί βρήκα στο παράθυρο ένα σημείωμα ότι έσπασαν τη βρύση της Πλατείας. Έχω κάνει δωρεά στη μνήμη της κόρης μου και του συζύγου μου ένα στέγαστρο και μια πέτρινη βρύση. Όλη αυτή η συμμορία έσπασε τη βρύση και γρατζούνισαν την φωτογραφία της κόρης μου. Έσπασαν και τα κεραμίδια του στέγαστρου.

Λυπάμαι πολύ για την ανατροφή και τον πολιτισμό αυτών των παιδιών. Για την βαρβαρότητα, τον βανδαλισμό και την ασέβεια προς ένα νεκρό. Βέβαια δεν γνωρίζω τα ονόματά τους.

Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι των γονιών που γνωρίζουν για τα παράπονα των κατοίκων και δεν τα συμμαζεύουν.

Λυπάμαι για αυτά που συμβαίνουν στο χωριό μου αλλά πρέπει να επέμβει η Αστυνομία ή κάποιος Εισαγγελέας και ο Δήμος Βέροιας γιατί δεν ξέρουμε τί άλλο μπορούν να κάνουν.

Ευχαριστώ

Μαρία Μπέλλα»

 

Διαβάστηκε 1024 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις