Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 02:23

Στον Αγ. Γεώργιο Περιστερεώτα Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της 11ης πανελλήνιας συνάντησης ποντιακής νεολαίας της ΠΟΕ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πάνω από 150 νέοι και νέες της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν το τριήμερο 28-30 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτας», στο Ροδοχώρι της Νάουσας, λαμβάνοντας μέρος στις εργασίες της 11ης πανελλήνιας συνάντησης ποντιακής νεολαίας.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση, το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου, χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θ. Τεληγιαννίδης, η αντίδημαρχος Νάουσας κ. Πασχούλα, ο υπεύθυνος του Ερευνητικού Κέντρου του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα κ.Κυριακίδης, ο πρόεδρος της ΠΟΕ κ.Τοπαλίδης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων κ.Παρχαρίδης, ο πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής της Β’ Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας Άλκης Αναστασιάδης, η πρόεδρος του ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ Αγγελική Παπαδοπούλου, η οποία ήταν συνδιοργανώτρια της συνάντησης με την Π.Ε Ημαθίας και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας Γρηγόρης Κεσαπίδης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο διοικητής της ΙΠΜ, Υποστράτηγος κ.Νομικός, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην υλικοτεχνική υποδομή της οργάνωσης. Το Σάββατο και την Κυριακή υπήρξαν ομιλίες έγκριτων επιστημόνων, έκθεση ζωγραφικής για την ιστορία του Πόντου, ενώ οι νεολαίοι επισκέφθηκαν αξιοθέατα της περιοχής.

 

Θ.Ε

 

Διαβάστηκε 130 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις