Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 15:57

Χαρακόπουλος-Αναστασιάδης από τη Βέροια: Ό,τι μετρήσιμο υπάρχει χειροτέρευσε επί ΣΥΡΙΖΑ. Δυσθεώρητος ο λογαριασμός για τη χώρα και τους πολίτες

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ως τη μόνη αξιόπιστη, συμπαγή και σταθερή πολιτική δύναμη της χώρας, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, που οδηγεί σε ασφαλείς λύσεις και πολιτική σταθερότητα, χαρακτήρισαν Μάξιμος Χαρακόπουλος και Σάββας Αναστασιάδης τη Ν.Δ., σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τρίτης στη Αιγές Μέλαθρον.

Τα δύο στελέχη της Ν.Δ. επισκέφθηκαν την Ημαθία και είχαν συναντήσεις με αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους, παρουσία των έξι υποψηφίων της Ν.Δ. στην Ημαθία, αλλά και των προέδρων της νομαρχιακής και τοπικής Βέροιας κ.κ. Ακριτίδη και Παλπάνα.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε όλες τις προσδοκίες. Ό,τι μετρήσιμο υπάρχει χειροτέρευσε, με έναν δυσθεώρητο λογαριασμό για τη χώρα και τους πολίτες», σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος, ενώ για τη Ν.Δ. τόνισε ότι «έγινε αυτοκριτική και τώρα με νέα ηγεσία προχωράμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Αναφερόμενοι ειδικότερα στα αγροτικά ζητήματα οι κ.κ. Χαρακόπουλος και Αναστασιάδης μεταξύ άλλων τόνισαν:

«Είναι ένας Αρμαγεδών το νέο μνημόνιο για τους αγρότες. Όσα με σθένος αποτρέψαμε το προηγούμενο διάστημα εμείς ως Ν.Δ., ήλθαν στη χειρότερη εκδοχή τους με έναν ορυμαγδό μέτρων και έγιναν ένα ασήκωτο βουνό που θα έχει ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη της υπαίθρου», τόνισαν, αναφερόμενοι ειδικά στο 26% της φορολογίας, τον τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών, τη φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων, την κατάργηση σειράς φοροαπαλλαγών, την εκτίναξη του ΦΠΑ κ.ά.

 

«Ελπίζουμε τα παθήματα να έγιναν μαθήματα», είπε σε άλλο σημείο ο κ. Χαρακόπουλος, καυτηριάζοντας τις εμμονές και ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ιδιωτικής οικονομίας, που οδήγησε το επτάμηνο που πέρασε 70.000 ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία.

Διαβάστηκε 191 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις