Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 08:05

Δήμαρχος Νάουσας. Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκμίσθωση της ΕΤΑ. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους ολοκληρώνουμε τη διαδικασία

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Για μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει σχετικά με την εκμίσθωση της ΕΤΑ σε ιδιώτη μίλησε ο πρόεδρός της και δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης στη γενική συνέλευση των μετόχων το απόγευμα της Δευτέρας, απαντώντας στους προβληματισμούς των εργαζομένων για το αν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. «Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016», σημείωσε επίσης ο κ. Κουτσογιάννης, συμπληρώνοντας ότι φυσικά για να επιτευχθούν αυτοί οι χρόνοι και η διενέργεια του διαγωνισμού επιβάλλονται οι αποφάσεις διασφάλισης της δημοτικής περιουσίας στο άλσος, αλλιώς κάθε προσπάθεια είναι στον αέρα, για τον δήμο, για τους εργαζόμενους, για όλους.

 

Ο δήμαρχος σημείωσε επίσης ότι σε κάθε σενάριο, θετικό ή αρνητικό, οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές είναι διασφαλισμένοι, επικαλούμενος νομολογία και δικαστικές αποφάσεις στην περίπτωση της πρώην ΤΑΒ όπου τα χρήματα τα δίνει ο δήμος. «Εκεί δεν υπήρχε ακίνητο για τη διασφάλιση των εργαζομένων και κατασχέθηκαν λογαριασμοί του δήμου. Ας κινηθούν λοιπόν αν χρειαστεί κατά του δήμου, γιατί κατά της δημοτικής περιουσίας στο άλσος;» σημείωσε.

Διαβάστηκε 282 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ