Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 19:43

Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναρτήθηκαν απο την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 - 2017 και οι ενδιαφερόμενοι γονείς με το ΑΜΚΑ τους και το ΑΦΜ μπορούννα δουν εαν θα λάβουν το voucher επιδότησης AdTech Ad Τα οριστικά αποτελέσματα απο την ΕΕΤΑΑ δίνουν το πολυπόθητο voucher στους γονείς ώστε να προχωρήσουν χωρίς επιβάρυνση στις εγγραφές των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το 2016 - 2017. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν εως την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα voucher στις δομές που τους ενδιαφέρουν ώστε να προχωρήσουν στην εγγραφή τους Ειδικότερα η διαδικασίαμετά τα οριστικά αποτελέσματα έχει ώς εξής:

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.:

(www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr) Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr).

Στον οριστικό πίνακα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher). Οι μητέρες θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ Υπηρεσίες Σύζευξης

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα

Διαβάστηκε 573 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις