Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 22:54

Βραβείο στον δήμο Νάουσας για το σχέδιο αξιοποίησης των νερών του δικτύου ύδρευσης. Βραβείο και στον δήμο Αλεξάνδρειας για τα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Βραβείο στον τομέα Green City και στην κατηγορία Διαχείριση Ενέργειας έλαβε ο δήμος Νάουσας το βράδυ της Δευτέρας, στα Best City Awards που έγιναν στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Η βράβευση αφορά το επενδυτικό σχέδιο του δήμου για την παραγωγή ενέργειας από το δίκτυο ύδρευσης. Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Βραβείο παρέλαβε επίσης ο δήμος Αλεξάνδρειας, για την προμήθεια δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης.

Στις φωτογραφίες μας οι δύο δήμαρχοι με τον βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιάννη Παρθενόπουλο αναμένοντας τη βράβευση, ο δήμαρχος Νάουσας με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ και τον συνεργάτη του Σπύρο Βλάχο με το βραβείο και με όλους τους βραβευμένους.

 

Δήλωση Νίκου Κουτσογιάννη

Σε δήλωσή του στη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Νάουσας αναφέρει:

"Αποτελεί μεγάλη τιμή η μικρή μας Νάουσα να βραβεύεται για το καινοτόμο σχέδιο αξιοποίησης του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης για παραγωγή ενέργειας. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό να πρωτοπορείς σε όλη την Ευρώπη! Η διάκριση αυτή αποτελεί την επιβράβευση των κόπων μας εδώ και ένα έτος ώστε να καταρτίσουμε ένα πραγματικά μοναδικό, ρεαλιστικό και αποδοτικό σχέδιο που με την επερχόμενη υλοποίηση του αλλάζει τον ρου της ιστορίας του τόπου. Το αφιερώνω σε όλους αυτούς που με υπομονή, αγάπη και πίστη στηρίζουν την τιτάνια προσπάθεια μας να κάνουμε τη Νάουσα μοντέλο ανάπτυξης, καινοτομίας και εξωστρέφειας. Το αφιερώνω επίσης στους γονείς μου που εδώ και δυο χρόνια υπομένουν καρτερικά τις αήθεις επιθέσεις προς το πρόσωπο μου από εκείνους που ξεβολεύτηκαν. Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς τους συνεργάτες μου που παλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο!"

Διαβάστηκε 1012 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ