Ιστορία

ΛΑΟΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ 
(τακτικό μέλος Ε.Ι.Η.Ε.Ε)

Η καθημερινή εφημερίδα «ΛΑΟΣ» του Ν. Ημαθίας, με έδρα τη Βέροια, ιδρύθηκε το έτος 1965, από τον αείμνηστο Ζήση Πατσίκα. Μετέπειτα πέρασε στους γιους του και σταδιακά στην μητέρα του σημερινού εκδότη Ζήση Μιχ. Πατσίκα , εγγονό του ιδρυτή.

Κυκλοφορεί πέντε ημέρες την εβδομάδα, σε σχήμα ταμπλόιντ, με 24 σελίδες και τετραχρωμία.

Η θεματική της εφημερίδας αφορά στην καθημερινότητα του πολίτη και του Νομού, σε κοινωνικά, αγροτικά, οικονομικά, πολιτιστικά, αθλητικά και άλλα θέματα, πλούσια αρθρογραφία συνεργατών κυρίως στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, σχολιασμό της τοπικής επικαιρότητας, συνεντεύξεις, εκδηλώσεις καθώς και καθημερινή θέση και άποψη της εφημερίδας για τα τοπικά αλλά και για πανελλαδικής εμβέλειας ζητήματα.

Ο «Λαός» κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή, στο sitelaosnews.gr, με συνεχή 24ωρη ενημέρωση, ενώ μπορεί να τον συναντήσει ο χρήστης του διαδικτύου και στα socialmedia (facebook και twitter).

Στο ίδιο δημοσιογραφικό συγκρότημα ανήκει και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Τύπος Fm 99,7» που βγήκε στον αέρα το 1988 και εκπέμπει καθημερινά, με ζωντανές δημοσιογραφικές εκπομπές και συνεντεύξεις στην πρωινή ζώνη. Το ραδιόφωνο ακούγεται και στο διαδίκτυο μέσω του laosnews.gr

 

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις