ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 08:41

Με τα χρώματα του ΄Εν Σώματι Υγιεί΄ 17 αθλητές στον διεθνή μαραθώνιο ΄Μέγας Αλέξανδρος΄ της Θεσσαλονίκης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και Δρόμοι Υγείας 5 & 10 χλμ, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή, συμμετέχει η ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού με έδρα τη Βέροια, 

"Εν Σώματι Υγιεί" (r4rehab.blogspot.gr). Συνολικά 17 δρομείς θα τρέξουν με τα "χρώματά" της και συγκεκριμένα: ένας δρομέας στον Μαραθώνιο, 10 δρομείς στα 10 χλμ. και 6 δρομείς στα 5χλμ. (14 άντρες και 3 γυναίκες).

Επικεφαλής της ομάδος ορίστηκε ο διαιτητής Superleague από τη Θεσσαλονίκη, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος μαζί με άλλους αξιολογημένους και μη διαιτητές από τη Θεσσαλονίκη και την Ημαθία, προτίμησαν τη δική μας ομάδα για να αγωνιστούν και με αυτόν τον τρόπο δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και περνάνε το μήνυμα ότι στην αναπηρία δεν υπάρχουν περιορισμοί και εμπόδια.

Μέλος της ομάδας που θα αγωνιστεί είναι επίσης και ο τρίτος πανελληνιονίκης το 2012 και 2013 στην επιτραπέζια αντισφαίριση ΑμεΑ από τη Βέροια, αθλητής με κινητική αναπηρία Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης (φωτογραφία), συνοδευόμενος από τον Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου 5Χ5 τυφλών, επίσης από τη Βέροια.

Διαβάστηκε 104 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την πρόταση μετονομασίας του Δήμου Βέροιας σε 'Δήμος Βέροιας-Αιγών';