Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 19:12

2ος στους αγώνες masters ο Τάσος Ντιβανίδης του Ερμή

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μεγάλη επιτυχία για τον Τάσο Ντιβανίδη η 2η θέση στους αγώνες Masters της Γ’ Ενωσης, στην κατηγορία κάτω των 12 ετών που έγιναν το Σάββατο 20-12-2014 στην Πτολεμαΐδα. Στους αγώνες πήραν μέρος οι καλύτεροι αθλητές της Γ’ Ένωσης και ο Ντιβανίδης μετά από δύο νίκες και εξαιρετική απόδοση, έπαιξε στον τελικό εναντίον  του Ουσταμπασίδη Νικόλαου. Μετά από ένα κλειστό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ,έχασε με 8-4 games από τον αθλητή της Κατερίνης,  πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία.

 

Η ανδρική ομάδα του Ερμή, αποτελούμενη από τον Γιώργο και Νίκο Κανδύλα διεκδίκησε την άνοδό της στην Β’ κατηγορία ,στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια. Η ομάδα του Ερμή έχασε οριακά το κρίσιμο ματς εναντίον της Νάουσας ,καθώς και την άνοδο. Πάντως τα αδέρφια Κανδύλα έχουν το τεννιστικό επίπεδο και με μία καλύτερη προετοιμασία μπορούν την επόμενη χρονιά να πραγματοποιήσουν την άνοδο.

Συγχαρητήρια τέλος αξίζει η ομάδα κάτω των 10 ετών του Ερμή, αποτελούμενη από τους αθλητές Δαμιανίδη Θέμη, Στεφανόπουλο Θανάση, Λαζαρίδου Ελένη, Γεωργιάδου Μαρία που με προπονητή τον Αλέκο Δαμιανίδη, συμμετείχαν στα περισσότερα προπαιδικά πρωταθλήματα, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις.

 

Ο σύλλογος εύχεται σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους, χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Διαβάστηκε 121 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ