Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 22:09

Στέφανος Γαϊτάνος: Σπουδαίο δίδυμο Ίβιτς-Βρύζα για τη Βέροια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Στέφανος Γαϊτάνος μίλησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις" για το ενδιαφέρον της ΒΕΡΟΙΑΣ για τους Βλάνταν Ίβιτς και Ζήση Βρύζα, τονίζοντας πως είναι δύο περιπτώσεις άκρως ενδιαφέρουσες για την ομάδα...
 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Βεροιώτης τεχνικός.

Για την πιθανή έλευση Ίβιτς: «Τον θέλει ο Καρυπίδης, τον πιστεύει, είναι ένας εξελίξιμος προπονητής και μέσω της ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να αναδειχθεί προπονητικά και να αναδείξει φυσικά και την ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα έρθει τώρα, άλλωστε αν συνέβαινε αυτό δεν θα είχα κληθεί εγώ να αναλάβω ένα ρόλο που έχω πει από πέρσι ότι δεν τον θέλω, αυτόν του υπηρεσιακού. Όμως δεν υπήρχε ένας Έλληνας βοηθός του Γκρανέρο για να οδηγηθούμε στην διάδοχη κατάσταση και επειδή δεν υπήρχε άλλη λύση, έτσι ανέλαβα εγώ».

Για τον Ζήση Βρύζα: «Πιστεύω ότι μπορεί να έρθει στην ΒΕΡΟΙΑ, με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή, φυσικά. Και ο Ίβιτς και ο Βρύζας είναι δύο πρόσωπα που χαίρουν της εκτίμησης του κ. Καρυπίδη. Προσωπικά εκτιμώ και τους δύο. Ο Ίβιτς έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και ο Βρύζας είναι ένα καταξιωμένο άτομο».

Για το αν η πιθανή συνεργασία με Ίβιτς, Βρύζα μπορεί να σημαίνει μια γενικότερη συνεργασία Σαββίδη, Καρυπίδη: «Μέσα από το πλαίσιο σχέσεων που έχουν αναπτύξει μπορεί να υπάρχει και ένα τέτοιο σκεπτικό. Άλλωστε οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις, συνεργάζονται επιχειρηματικά, γιατί να μην συμβεί αυτό και στο ποδόσφαιρο;»

Για το αν έχει δεχθεί ποτέ πρόταση να καθίσει ως πρώτος προπονητής από την αρχή μιας σεζόν στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Ξέρετε πολύ καλά ότι έχω χρόνια φιλία με τον κ. Αρβανιτίδη. Ήταν ο άνθρωπος που στήριξε την ΒΕΡΟΙΑ και ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να το κάνει για να μην κατρακυλήσει η ομάδα. Όμως υπήρχαν διαφορές στην φιλοσοφία για το πώς πρέπει να στηθεί μια ομάδα. Φέτος ήρθε ο κ. Καρυπίδης και τον στηρίζω απόλυτα. Έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο από τέτοιους ανθρώπους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκέπτονται με τον τρόπο που σκέπτομαι εγώ».
Διαβάστηκε 90 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις