Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 20:05

Αποχαιρέτησε την Α2 ο Φίλιππος. Γκίμας: Η Α2 πέθανε, ζήτω η Β΄ εθνική

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα γνώρισε στο Παγκράτι ο Φίλιππος με σκορ 89-88 στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας. Ο Φίλιππος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 20 πόντους (50-30 ημίχρονο) κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δυστυχώς μια κακή επιλογή στην επίθεση, στα τελευταία 2,7 δευτερόλεπτα, ήταν αυτή που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Δεκάλεπτα: 27-20, 50-30, 72-63, 89-88

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Πεταλωτής 7 (1), Αμπελέ, Σιδηρόπουλος, Τραϊανός 14, Δεληγιώργης 8, Πλιούκας 9 (0/8 τρίποντα, 4 ασίστ), Γκιουλέκας 34 (4/7 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Κασάμπαλης 16 (13 ριμπάουντ), Αργύρης, Τριχόπουλος, Αράπογλου, Λευκαδίτης.

 

Ο Δημήτρης Γκίμας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στο filipposbc.gr:

«Η Α2 πέθανε ζήτω η Β΄ εθνική. Καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάσαμε μια πολύ κακή εικόνα. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε το χαλάρωμα του Παγκρατίου και με ψυχικά αποθέματα φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στα τελευταία 2,7 δευτερόλεπτα ήταν αυτά που έκριναν το παιχνίδι θα μπορούσαμε, έχοντας την τελευταία επίθεση στα χέρια μας, να πετύχουμε το καλάθι που θα μας έδινε τη νίκη και την παραμονή μας στην κατηγορία. Δυστυχώς κάναμε κακή επιλογή και το σουτ που έγινε ήταν άστοχο.

 

Τέλος θέλω να τονίσω ότι ούτε η Α2 θα γίνει πιο φτωχή χωρίς τον Φίλιππο αλλά ούτε και ο Φίλιππος θα διαλυθεί στη Β εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που τόσο καιρό στάθηκε δίπλα μας και πίστεψε στην προσπάθεια μας.»

Διαβάστηκε 93 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ