Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 17:29

Ματς όχι για καρδιακούς στο τουρνουά ΄Νοσταλγία΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένας αγώνας και μοναδικός την Πέμπτη 21-5 απόδειξε οτι φέτος τα παιχνίδια του Β ομίλου δεν είναι για καρδιακούς. Μορφές 60 - Νότα Νότε 58.

 

Συνήθως ξεκινάμε από τους νικητές άλλα σήμερα θα πάμε ανάποδα. Νοτα Νοτε λοιπόν και το live ξεκίνησε  και τα είχε όλα ! Πιτουλια και Κορυτσαίο να… σερβίρουν ασίστ, Ουγγρίνη και Κωστογλιδη σόλο φωνές να ξεσηκώνουν την κερκίδα και δυστυχώς στραβοπατήματα με τραυματισμούς στην πίστα. Απίστευτοι Κορυτσαίος και Ουγγρινης μέχρι να σιγήσουν ο πρώτος απο τραυματισμό και ο δεύτερος απο 5ο φάουλ και ενας Κωστογλιδης που κέρδισε όλες τις μάχες στα καλάθια. Αν δεν έμενε η ομάδα στο τέλος με 4 και 3! Παίκτες λόγω φάουλ μπορεί το live της Πέμπτης να είχε στεφθεί υπό απόλυτη επιτυχία .

Μορφες αγνώριστες απο τα πρώτα 2 παιχνίδια του τουρνουά , πάλευαν να συμμαζέψουν την διαφορά στο πρωτο ημίχρονο και στο τέλος κατάφεραν να μην χάσουν! Η άμυνα που ήταν σήμα κατατεθέν της ομάδας δεν θύμιζε σε τίποτε αυτό που είχαμε δει ως τωρα . Ο Ιωσηφίδης πάλεψε, ο εορτάζων Σκουμποπουλος ακολούθησε κι μαζί με τον Τριγωνη έσωσαν την μπουγάδα και τις Μορφες απο μια ήττα που θα έβαζαν φωτιά στην βαθμολογία του ομίλου .

ΜΟΡΦΕΣ: Κωτιαδης, Τόκας, Σκουμποπουλος 8(1), Τριγωνης 11, Μαυροπουλος , Κουλης 1, Τζιουμακης 2, Τζεκος , Ιωσηφιδης 31(1), Χατζηκυριακίδης 7.

 

ΝΟΤΑ ΝΟΤΕ: Λιωτος , Πιτουλιας 1, Μαυροματίδης 4, Μαυροματίδης , Κορυτσαίος 11(2), Κωστογλιδης 19, Ουγγρινης 23(2).

Διαβάστηκε 96 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ