Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 18:21

Νίκη με 1-0 της Κ-20 επί του Ολυμπιακού και κατάκτηση της 5ης θέσης !!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο Δημοτικό Στάδιο έγινε το Σάββατο στις 11 το πρωί η τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα των Κ-20 (ήταν η 21η αγωνιστική που είχε αναβληθεί) όπου η ομάδα της Βέροιας κέρδισε με 1-0 την πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού και 'έσπασε' μάλιστα το αήττητο των Πειραιωτών.. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο α' ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν με το γκολ που πέτυχε ο Ντόγος στο 16΄λεπτό. Στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος έχασε ευκαιρίες και έπαιξε για 20' περίπου λεπτά με 10 παίκτες λόγο του τραυματισμού του Μανθάτη ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές του προπονητού του Ολυμπιακού. Σωτήριες αποκρούσεις από τον διεθνή τερματοφύλακα της Βέροιας Βασιλειάδη και οι νεαροί άσσοι κατέκτησαν την νίκη που τους έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά. μπροστά από ομάδες που καλλιεργούν πολλά χρόνια και πιο οργανωμένα τα τμήματα υποδομής όπως η Ξάνθη, ο ΠΑΟ, Αστέρας Τρίπολης κ.α. Φυσικά τα συγχαρητήρια ανήκουν κατ' αρχήν στο Στέφανο Γαιτάνο που εδώ και χρόνια έδωσε πάρα πολλά στα τμήματα υποδομής και ιδιαίτερα στην Κ-20 , με άξιους συνεργάτες τους κ.κ Χριστοφορίδη και Καψαλιάρη. 

Συνθέσεις  

Βέροια Βασιλειάδης, Αναστασιάδης, Παναγιωτίδης, Γιαννόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Καψάλης ( 46' Μαγγίζης ) Ντόγος, Νικολαίδης, Ξόμπλιος ( 65' Νταβίντ )Μεληκιώτης ( 80' Ναυρινιάδης ) 

Ολυμπιακός  Ηλιάδης, Ρέντζης, Τόλι, Σαλιάκος, Βούρος, Καραχάλιος (35' Ανδρούτσος ) Μαυροστέργιος (35' Βέργος ) Λάτσι, Χαντζάρας (35' Μανθάτης ) Γαρεφαλάκης Ιγνατιάδης . 

Διαβάστηκε 134 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ