Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 22:56

Σενάρια περί...πώλησης της ΠΑΕ Βέροιας σε Κινέζους!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τη  στιγμή που οι «κίτρινοι» δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται τη νέα χρονιά, προκύπτει ένας ακόμα «μνηστήρας», μετά  την οικογένεια Αρβανιτίδη. Ο λόγος για τον νυν μεγαλομέτοχο της Βέροιας, Θόδωρο Καρυπίδη κάτι βέβαια που έχει άμεση σχέση με το έντονο ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την αγορά της «βασίλισσας του Βορρά».

Το «φλερτ» των δύο πλευρών που αποκάλυψε σήμερα το «Goal», είναι όντως υπαρκτό σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του Καρυπίδη κι όχι μόνο αυτό, αλλά γινόταν λόγος και για πολύ προχωρημένες επαφές, καθώς την Τετάρτη το πρωί πρόκειται να ταξιδέψει ο επιχειρηματίας στο Μιλάνο για να συναντηθεί από κοντά με τους ανθρώπους του κινεζικού fund που θέλει να... μπουκάρει στην ομάδα της Ημαθίας.

Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών από τη χώρα της Απω Ανατολής πάντως δεν είναι «φρέσκο». Οι ίδιοι άνθρωποι φέρονται να είχαν... χτυπήσει και πριν από καιρό την πόρτα του συλλόγου, αλλά τότε ο Καρυπίδης -σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος- ήθελε να κρατήσει αποκλειστικά στα χέρια του τα ηνία της ομάδας. Οι πιθανότητες πάντως να υπάρξει συμφωνία είναι πολλές, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο όπως προκύπτει από την πλευρά του ιδιοκτήτη της Βέροιας.

 

«Χτυπάει» τον Άρη

Την ίδια στιγμή όμως δημιουργείται ένα ντόμινο εξελίξεων το οποίο επηρεάζει και τον Άρη. Ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονται κάτω από ένα τεράστιο πέπλο αβεβαιότητας, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο κι ως προς την κατηγορία που θα αγωνίζονται του χρόνου, αφού ακόμα υπάρχει «παράθυρο» για τη FootballLeague, o Θόδωρος Καρυπίδης θέλει... σαν τρελός να μπει στους Θεσσαλονικείς και μάλιστα ανεξάρτητα από το που θα βρίσκονται τη νέα χρονιά.

Επαφές ακόμα δεν έχουν υπάρξει βέβαια, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. Είτε την Τρίτη, είτε πιθανότατα την Πέμπτη, ώστε να έχει προηγηθεί το ραντεβού με τους Κινέζους, για να ξεδιαλύνει περισσότερο το τοπίο. Σχετικά πάντως με τη φήμη που ήθελε τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας να έχει... συμπαίκτη τον Αρβανιτίδη στον Άρη, αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του πρώτου, ο οποίος αντιμετωπίζει σαν ένα τεράστιο πρότζεκτ την προοπτική να αναλάβει το «τιμόνι» των «κιτρίνων».

 

Αυτά γράφτηκαν σε δύο Αθλητικές εφημερίδες της Αθήνας και σε αντίστοιχα site. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως ο φίλαθλος κόσμος της Βέροιας δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι όλα αυτά τα δημοσιεύματα και περιμένει πλέον επίσημες απαντήσεις από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια. Γιατί δεν αποκλείεται να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας από κάποιους Αθηναίους 'κονδυλοφόρους ' που πριν λίγο καιρό 'ήθελαν' την Βέροια στην Β' Εθνική.

Διαβάστηκε 486 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις