Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 21:29

Τμήμα χάντμπολ Ζαφειράκη: Στηρίξτε την προσπάθειά μας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, με την οποία ζητά τη στήριξη των φιλάθλων της ενόψει της νέας περιόδου.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ υπο την καθοδήγηση του προπονητή Παυλίδη Τέο και των συνεργατών του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα .

Η ομάδα μας φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους  καθώς  ενισχύθηκε με την προσθήκη έμπειρων παιχτών όπως  οι Καραγεωργιού  Γ , Πετρίδης  Γ , Χατζηγεωργίου  Χ , Καραπείδης Μ , Καραβίτης Χ , Διδασκάλου Π  οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές  θα στελεχώσουν την ομάδα.

Από την ομάδα μας παραχωρήθηκε  στον ΑΕΡΩΠΟ ΕΔΕΣΣΑΣ  με υποσχετική ενός έτους ο  Θεοδωρόπουλος Γ  όπως επίσης και ο Τσάτσας Σ  στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  λόγω και των σπουδών του.

Ο σύλλογος εύχεται στους αθλητές κάθε επιτυχία .

Οι επίσημοι αγώνες ξεκινούν στις 17/10/2015 και την 1η αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με το  ΔΙΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ.

Από τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα διεξάγονται αγώνες playoff μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων από τους οποίους ο 1ος της τελικής κατάταξης μετά τα playoff  θα αγωνίζεται στην HANDBALL PREMIER .

Η ομάδα φέτος όπως και πέρυσι χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου αγωνιστικά  και οικονομικά.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας  θα διεξαχθεί στο κλειστό ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ το Σάββατο 12/9/2015 και ώρα 17.00 φιλικός αγώνας μεταξύ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ – ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

 

Διαβάστηκε 132 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις