Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 22:49

Πρωτάθλημα Κ-20 Βέροια- ΠΑΟΚ 2-3 . Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σ. Μαρκούση

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε ένα ματς για σκληρά νεύρα, η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ κατάφερε και υπέταξε με 3-2 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League, που έγινε σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου και κάτω από την... σκιά της απώλειας του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση.

Σε τρείς αγώνες ο Δικέφαλος πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πάλι εκτός έδρας και έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ η «Βασίλισσα του Βορρά», έμεινε στους 3 πόντους.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς άνοιξε το σκορ από τα…αποδυτήρια, μόλις στο 3’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Δεληγιαννίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία.  Στο 16′ μάλιστα κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμα με τον Συράκο, ο οποίος μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, στόπαρε την μπάλα με το στήθος και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα πέρναγε ένα εύκολο μεσημέρι, οι Βεροιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 23' και ο Μελικιώτης με εύστοχη εκτέλεση, το μετέτρεψε σε γκολ, μειώνοντας το σκορ 1-2. ο Τσελεπίδης στο 23′ υπέπεσε σε πέναλτι, με το οποίο η ομάδα της Ημαθίας μείωσε και ξαναμπήκε για τα καλά στην αναμέτρηση. Το 1-2 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης η εικόνα ήταν παρόμοια με το πρώτο ημίχρονο. Στο 58′ η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου και το παιχνίδι έδειξε να κλειδώνει στο 71′, όταν ο Παντεκίδης μοίρασε ωραία για τον Κτιστόπουλο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-3.

Τρία λεπτά μετά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο Τσελεπίδης αποβλήθηκε, ενώ στο 74′ η Βέροια μείωσε με σουτ του Ξόμπλιου καθώς ο Κουτογλίδης δεν εκτίμησε σωστά την φάση και έκανε άστοχη έξοδο.

Η Βέροια στα εναπομείναντα λεπτά πίεσε για την ισοφάριση ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της δεν τα κατάφεραν.  Έτσι το 2-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστηκε 206 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ