Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 19:01

'Ποδαρικό" στο 2016 με την πρώτη εκτός έδρας ήττα με 2-0 στα Γιάννενα για τη Βέροια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί να είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να έχασε πιο κλασσικές ευκαιρίες όμως η Βέροια γνώρισε το Σάββατο την πρώτη ήττα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα αφού ηττήθηκε με 2-0 στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 10' μετά από λάθος της άμυνας της Βέροιας ο Μανιάς από κοντά πλάσαρε τον Λόπεζ. Το 2-0 έγινε στο 84' όταν μετά από φάουλ (χέρι του Γιαννούλη ο οποίος αντίκρισε και τη 2η κίτρινη κάρτα) που εκτέλεσε ο Ακόστα ο Τζημόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του διακριθέντος Λόπεζ.

 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους Δημητριάδη (Μακεδονίας), Γεωργιάδη (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής Συμεωνίδης (Πιερίας).
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (81' Μπέριος), Ακόστα (87' Ναδάλες), Ηλιάδης (72’ Λίλα), Μανιάς.
 

 

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν (70’ Καϊκούτ), Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (81' Μεληκιώτης), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Κόλα (88' Σιόντης)

 

Γιώργος Γεωργιάδης. "Δεν έχω παράπονα από τις προσπάθειες των  παικτών μου αλλά όταν χάνεις τέσσερις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες δεν μπορείς να πάρεις θετικό αποτέλεσμα".

Διαβάστηκε 77 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις