Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 22:13

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: "Είχαμε την ευκαιρία για το 2-0".

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Βέροια μπορούσε να πάρει την νίκη σύμφωνα με τον προπονητή της  Δημήτρη Ελευθερόπουλο αλλά κλότσησε την ευκαιρία με τον Ναζλίδη .Στις δηλώσεις του, ο τεχνικός της Βέροιας είπε: "Επιβάλαμε το παιχνίδι μας  στο πρώτο μέρος, Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να προηγηθούμε και το καταφέραμε. Δεν απειληθήκαμε. Ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος ρίσκαρε με 4-4-2.

Ένα λεπτό πριν το 1-1, είχαμε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 και μετά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Από εκεί και μετά μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή πολύ καιρό. Εμείς είμαστε μόνο έναν μήνα, έπρεπε να καλύψουμε αυτό το χάντικαπ".

Σε ερώτηση για την αλλαγή εικόνας της Βέροιας μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους απάντησε: «Οφείλεται στο ότι ο Πανιώνιος ρίσκαρε. Μετά το 70' κουραστήκαμε».

Στο θέμα για το πρόβλημα στην θέση σέντερ φορ και την μη χρησιμοποίηση του Μάνου είπε: «Το επίπεδο στην κατηγορία είναι πολύ υψηλό και η κατηγορία δύσκολη για παίκτες όπως ο Μάνος και ο Μελικιώτης. Εγώ αυτό που βλέπω στις προπονήσεις αυτό επιλέγω. Οι υπόλοιποι φορ δουλεύουν στις προπονήσεις και προσπαθούν να βελτιώνονται».

Σε ερώτηση για τον αποκλεισμό του Αμπντούν είπε ότι φιλοσοφία του είναι ένας παίκτης που επιστρέφει από τραυματισμό να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς με τους υπόλοιπους τουλάχιστον δυο εβδομάδες πριν επιστρέψει στην αποστολή και ξεκαθάρισε ότι ούτε στο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι έτοιμος . Αντίθετα θα απουσιάσει και ο Γιαννούλης που είναι τιμωρημένος. Επίσης σε ερώτηση για την νέα χρονιά αφού έχει ενάμισι χρόνο συμβόλαιο είπε ότι θα ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα μέχρι το τέλος της σαιζόν και θα κάνουμε μία ομάδα που δεν θα κινδυνεύσει ξανά." 

Διαβάστηκε 61 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις