Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 17:35

Μόνο... με τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα την Κυριακή η Βέροια!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για πρώτη φορά πιστεύουμε και στην ιστορία της ΠΑΕ Βέροια παίζοντας στη Σούπερ Λίγκα η ομάδα ξεκίνησε στον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή έχοντας στην αρχική 11άδα μόλις τρεις Έλληνες παίκτες! Αυτοί ήταν οι Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης και Λινάρδος. όλοι οι άλλοι ήταν ξένοι! Αλλά και προς το τέλος του αγώνα και με τις αλλαγές που έγιναν παρέμεινε το ίδιο ποσοστό. Βγήκε ο Μεληκιώτης μπήκε ο Χαροντάκης, βγήκε Σισίνιο μπήκε ο Μελίσσης και παρέμεινε σε όλο το παιχνίδι μόνο ο Βασιλαντωνόπουλος. Αυτό πιστεύουμε συνέβη γιατί απουσίαζαν από την αποστολή βασικοί και μάλιστα Έλληνες παίκτες όπως οι Καπετάνος, Μαραγκός, Παπαστεργιανός, Μπαλάφας, ενώ στον πάγκο για πρώτη φορά βρέθηκε και ο νεαρός Μαυριάς. 

Στα θετικά ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα του Παναγιώτη Λινάρδου που πήγε μάλιστα πολύ καλά και έστειλε ένα μήνυμα και στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Εντυπωσιακός και ο Μάρκ Ασίγκμπα παίζοντας ως αριστερός αμυντικός αλλά βοήθησε και στην επίθεση. Φάνηκε ότι του λείπουν παιχνίδια. Είναι όμως μία αξιόπιστη λύση και μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Επίσης στον πάγκο της ομάδας κάθισε και ο Τομάς όπως και ο Αντώνης.

 

Ανακοίνωσε μεταγραφές ο προπονητής. 

Παρότι βρισκόμαστε στην αρχή του Νοεμβρίου ο προπονητής της ομάδας κ. Θωμάς Γράφας στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά ανακοίνωσε την απόφαση της Διοίκησης ύστερα από δική του πρόταση για μεταγραφές και ενίσχυση της Βέροιας μεσοεπθετικά! Νομίζουμε ότι αυτό δεν βοηθάει ούτε τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις και θα πρέπει να βελτιωθούν, αλλά με τόσο μεγάλο ρόστερ θα αντέξει οικονομικά η ομάδα να κάνει και άλλες μεταγραφές; Ίσως να είναι για 1-2 αλλά αν ψάχνεις για το καλύτερο πρέπει να το πληρώσεις και ακριβά.

Διαβάστηκε 247 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις