Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 14:14

Άδικη ήττα 2-1 της Κ-15 στη Λάρισα. Με 2-0 έχασε και η Κ-17

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με νέο προπονητή τον Βασίλη Νάρη, η ομάδα Κ15 της ΑΕΛ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης της Βέροιας, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αμπελώνα, για την 4η αγωνιστική του 1ου γύρου, του Β’ ομίλου, του Πρωταθλήματος K15 της Super League.

Στο ντεμπούτο του Βασίλη Νάρη στο «βυσσινί» πάγκο, η ΑΕΛ Κ15 πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Η Βέροια προηγήθηκε στο 30’ με πλασέ  του Βασίλτση, αλλά οι Λαρισαίοι ισοφάρισαν στο 61’ με τον Σκουλίδα και πήραν το τρίποντο με τέρμα του Παπακωνσταντίνου στο 80’.

Αν και προηγήθηκε στο 30΄0-1, η Βέροια  έχασε τελικά 2-1 από την Λάρισα (61΄-90΄), ενώ το ποίο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. 

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Καψαλιάρης): Χατζηπαναγιωτίδης, Κατσκαβέλης, Κουτσούκης, Παρασχόπουλος, Νέστορας, Ηλίας, Βασίλτσης, Λούτσης, Γκιλιόπουλος, Κουτσιμπασόπουλος, Θεοδώρου. Έπαιξαν και οι Τσουλχάι Α., Τσουλχί Ντ., Δελαντώνης

Ήττα 2-0 της Κ-17 

.Μεγάλη νίκη όμως πέτυχε και η Κ-17 της ΑΕΛ επί της πρωτοπόρου ομάδας της Βέροιας με σκορ 2-0.

 Οι νεαροί άσσοι της Λάρισας  επικράτησαν με 2-0 της Βέροιας η οποία ήταν πρωτοπόρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα "καθαρίζοντας" ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο όταν και πέτυχαν τα δύο τέρματα τους.

 

Στο 23' ο Μορφάκης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της Βέροιας και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0,ενώ ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Πινακάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Α.Ε.Λ. (Ζήσης Ζιάγκας): Παπαπολυμέρου, Κυρμιτσής, Βόγλης, Φουρκιώτης, Τόσκα, Χριστιανός, Μίζα (63′ Τόπης), Καμπέρης (85′ Λιόντος), Μορφάκης (76′ Κακαράτζας), Μπαμπατζιάς (88′ Καλαπανίδας), Πινακάς (90′ Μαλάκος).

 

Βέροια (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Ντιντίλας, Μπράσια (75′ Ματελόπουλος), Ιτσκαράς, Σπυρίδης (46′ Κοντός), Καγκελίδης, Ταλαίπωρος, Φωτόπουλος, Σοφιανίδης (56′ Κουλιανίδης), Περπερίδης, Παπαιωάννου (66′ Χατζηγεωργίου), Στογιαννίδης (71′ Πίπε).

Διαβάστηκε 102 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις