Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 11:20

Ένα Σάββατο βγαλμένο από τα καλύτερά μας όνειρα, με υπογραφή ΚΕΠΑ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ένα Σάββατο που βοηθούντος και του καιρού αναμένεται να μας μείνει αξέχαστο προγραμματίζει στο πλαίσιο της Εύηχης Πόλης η ΚΕΠΑ.

Στις 6 το απόγευμα υπάρχει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, με τη μουσική να... τρώει παγωτό. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική διαδραστική συναυλία για παιδιά στο αρχοντικό Σαράφογλου.

Στις 7 στον ίδιο χώρο υπάρχει συναυλία με έργα για τσέλο και πιάνο, με τη Βαλέρια Χαριτίδου στο βιολοντσέλο και τον Χρίστο Γρίμπα στο πιάνο.

Στις 9 οι φίλοι της κινηματογραφικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τους Concerto Quartet Film musicσε ήχο… κουαρτέτου εγχόρδων, στον χώρο του Βυζαντινού Μουσείου. Αυθεντικές συνθέσεις των E.Morricone, N.Rota, Z.Preisner, G.Bregovic, L.Bernstein, A.L.Webberαπό βραβευμένα φιλμ και musicalόπως «Σινεμά ο Παράδεισος», «Ο καιρός των τσιγγάνων», «Westsidestory», «Το φάντασμα της όπερας» αλλά και γνωστά αργεντίνικα τανγκό των Gardel, Villoldo, Rodriguez, Piazzollaκαθώς και αμερικάνικα ragtimesτου Joplinτης δεκαετίας 30 θα μας μεταφέρουν νοερά σε άλλους τόπους….

Στις 11 στο πάρκο Αγίων Αναργύρων οι ΕΚΜΕΚ The band θα τιμήσουν τα καλύτερα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, ταξιδεύοντας ταυτόχρονα στη μεγάλη τους αγάπη, την Ισπανία και το Μεξικό.

Την ίδια ώρα ξεκινά στο θέατρο άσλους η συναυλία Ελένης Τσαλιγοπούλου-Μελίνα Κανά, με είσοδο 10 ευρώ.

Διαβάστηκε 199 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις