ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 07:45

Εκδήλωση της Ενωμένης Ρωμησοσύνης για τον Άγιο Κοσμά Αιτωλό

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που οργανώθηκε από  την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και την Ενωμένη Ρωμηοσύνη για τα 300 χρόνια από τη γέννηση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 05/10/2014 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

 

Αν και ήταν η πρώτη εκδήλωση από τους ανθρώπους της Ενωμένης Ρωμηοσύνης που ζουν στη Βέροια, ο κόσμος την αγκάλιασε. Είχε  μεγάλη προσέλευση και αυτό μας δίνει κουράγιο για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Τον Μητροπολίτη εκπροσώπησε ο σεβαστός πατήρ Σωφρόνιος Φάκας, τον οποίο  ευχαριστούμε .

Ευχαριστίες πολλές, στον εκλεκτό συντοπίτη μας κύριο Φώτη Κουτσουπιά, Σχολικό σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας, πρόθυμα δέχτηκε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας  αναπτύσσοντας το θέμα « ο Άγιος Κοσμάς ως Δάσκαλος και Φωτιστής του Γένους».

Επίσης  ευχαριστούμε τον κύριο Βελιτσιάνο Ιωάννη, Διδάκτορα του Α.Π.Θ. Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Σχολών Γονέων Ν. Ημαθίας που διαπραγματεύθηκε με επιτυχία το θέμα «Εθισμός των παιδιών στο διαδίκτυο συνέπειες και αντιμετώπιση».

Ακόμη ευχαριστίες πολλές απευθύνουμε στον κύριο Πεπέ Βγγέλη Διδάκτορα Θεολογίας, εκπαιδευτικό που με πολύ γλαφυρό τρόπο ανέπτυξε το θέμα « Νέες τεχνολογίες και διαδίκτυο. Εργαλεία ή πειρασμοί».

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην εφημερίδα « ΛΑΟΣ» και στον ιδιοκτήτη της κύριο Μιχάλη Πατσίκα για τη φιλοξενία στις σελίδες της.

Για όσους επιθυμούν να πλησιάσουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας μπορούν να επικοινωνούν με  τους:

 

1) ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΛ. 6945717397

 

2) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΗΛ. 6987352581

Διαβάστηκε 65 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις